Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia244324244

Jak to jest ,że niby mam duże powodzenie ,a

Polecane posty

Gość Julia244324244

szybko sie nudzę facetom z reguły ? albo są dla mnie chamscy po jakimś czasie? Niby wielu mnie podrywa , zaczepia , gapi się na mnie , ale wiekszość nie chce związku tylko seksu przelotnego ,a potem pare razy sie mna pobawi i zostawia ... Byłam w kliku związkach ,ale wszystkie były nie udane :( A znajomości miałam wieeeele z których nic nie wychodziło...

Gość Julia244324244
Przez to sie czuje jak jakas zabawka... Chca sie pobawić a potem odstawiaja do kata .Nie ubieram sie wyzywajaco ani tak nie zachowuje tylko zwyczajnie mysle

Gość mjut malina
osiolkowi w złoby dano - w jeden owies w drugi siano ;)

Gość Julia244324244
I tak patrze ,że tyle jest dziewczyn w szczesliwych zwiazkach nawet nie zbyt ładnych czesto , a jakoś sobie potrafiły ułożyć życie... Co jest ze mna nie tak? A na poczatku czesto ci faceci sprawiaja wrazenie ,ze są mna zachwyceni wrecz

Gość Julia244324244
staram sie być miła na spotkaniach , nie zarozumiała jakas , staram sie być interesujaca w rozmowie... czasem przez jakiś czas jest pieknie , potem facetowi sie albo nudze albo zaczyna byc np czepliwy i ja sama mam tego dość . Zazynam sie bac ,ze zostane stara panna bo co mi po tym powodzeniu jak jest tylko chwilowe...

Gość Julia244324244
już słyszałam pare razy od ludzi : przecież ty znajdziesz sobie chłopaka bez problemu ... ale jak widać to nie takie proste jest. A co do moich zwiazków trafiałam na samych takich facetów co na początku było super ,a potem wychodził ich chamski charakter ,albo olewanie mnie i potem sie wszystko psuło . jeden tylko był cały czas dla mnie w porządku , zapatrzony we mnie i chyba naprawde zakochany,ale mieliśmy problemy z z seksem ( tzn on miał raczej) ja nie mogłam tego znieść i z nim zerwałam

Gość Julia244324244
własnie tego nie potrafie bo na początku faceci często są zupełnie inni niż później...

Widocznie masz coś w sobie co sprawia że tak Cię traktują, może wygląd, ubiór, albo zachowujesz sie tak że ich do tego zachęcasz...pomyśl bo tak nie dzieje sie bez powodu :) wiem po sobie. A już największym błędem jest zapoznawanie facetów na imprezach, w dyskotekach itp :o

Gość juniaaa
może masz coś nie tak z intelektem :D🖐️

Gość Julia244324244
nie sądze żeby paszczura tyle facetów zaczepiało nawet na sam seks...

Gość Bo taki jest świat i nic
nie poradzisz. Teraz są takie czasy ,że faceci chcą się zabawić , szukają przygód , coraz rzadziej chca sie żenić,a jak się ożenią to i tak często zdradzają swoje żony . A celem kobiety jest związek , jakas życiowa przystań

Gość Bo taki jest świat i nic
A na związek to szukają właśnie szare myszki bez wielkiego powodzenia. Ładne to się nadają na kochanki , na przelotne przygody

No rzeczywiscie masz sie czym chwalic ha ja a moze dlatego tak cie traktuja bo odrazu im dajesz.dupy? A facet bierze co mu daja wiec nie pochlebiaj sobie az tak phiiiii

Gość Julia244324244
monnwpr - powiedziała ta co pewnie w ogóle powodzenia nie ma... Poza tym mówisz chyba o desperatach jakiś totalnych

Taaaak paszczurze napewno nie mam takiego jak ty :D ale przynajmniej jestemw stalych zwiazkach naaara

Gość Julia244324244
chyba mówisz o sobie .. lecz swoje kompleksy wpolczuje Ci że chcesz sie wyzyc na kimś na forum ... Na mnie ci sie nie uda naszczescie bo akurat wiem ,ze jestem ładna i tego nie zmienisz :)

Gość Dżennifer
zmien ubior,moze ubierasz sie za wyzywajaco,wbrew pozorom faceci sie za takimi ogladaja ale byc z taka nie chcieliby.....idac na randke badz skromna(bez przesady) bo jak oglada sie za toba pol miasta to co sie dziwisz,postaw sie w odwrotnej sytuacji

Gość kato
faceci dziś (niektórzy) sa przyzwyczajeni do takiego życia. Nauczyły i ch tego dziewczyny, które zawsze i wszędzie dają. Po co maja się starać z kimś związać, jeśli o wiele przyjemniej jest zaliczać. Szkoda, że tak jest. Jak na takich trafiasz to i masz.