Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość eksneksest

To tyle jeśli chodzi o egzystencje kobiet

Polecane posty

Gość eksneksest

tak, lubiłam seks jak każda, ale ukrywalam to, wykorzystywalam ze mezczyzni maja penisa na wierzchu, aby obarczac ich tym calym syfem seksualnym, niech sie staraja, pożądają a ja jeszcze im to zarzuce, sama delektujac sie, majac przez to raj, robiąc pikantne rzeczy z tymi ktorzy zaoferują mi jak najwiecej korzysci społecznych pienieznych i materialnych, byłam dziwka jak każda, ale jak mi ktorys tak powie odpowiadałam, dziwka to twoja mamusia, z takim podejsciem to nigdy niezaruchasz i samiec musial uwierzyc w to ze jestem czysta porządna panna, którą należy szanować, dlatego tez lubiłam rozmowy wstepne, aby przetestowac samca czy jest mi podległy. W ten sposob mezczyzni niemieli wyjscia, albo zyc dla dobra kobiet, albo zdychac w samotnosci. Tak jestem wredną wiedzmą dziwką z pozoru delikatną, nie mającą nic wspolnego z miloscią, z twarzą wyrażającą niezrozumienie jeśli co mi zarzucasz z kpiną i pośmiewiskiem z ciebie że widocznie jestes niezrównoważonym debilem, po to zebys niemial mozliwosci tak myslec o mnie. Idealnym posunieciem bylo dorobienie ideii milosci, ktora oznaczala moje powyzsze wzgledy, ktore ty mogles wypełnić, jeśli mnie kochasz... To tyle jeśli chodzi o egzystencje kobiet, co do teorii że są wyjątki... szukaj ich, może znajdziesz ;) http://kobieta.dziennik.pl/artykuly/140960,kazda-zona-to-dziwka-tyle-ze-drozsza.html

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować