Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobić????

Co zrobić? Jak zrobić, żeby wrócił!

Polecane posty

Gość jak to zrobić????

Spotykałam się z nim tylko i wyłącznie w formie układu, ale coś tam do siebie czuliśmy oboje. Najpierw ja chciałam czegoś więcej niż tylko sex, a On był na nie, później było odwrotnie. Pożegnaliśmy się ze sobą. On poznał dziewczynę, spotyka się z nią od ponad dwóch miesięcy. Co zrobić, żeby wrócił do mnie? Nie mogę przestać o nim myśleć. Chce z nim być. Mamy kontakt i to bardzo dobry. Co zrobić, żeby go uwieść?

Gość jak to zrobić???
Halo!!!!

Gość no nie moge*
zlap go za fiuta kiedy bedziecie sam na sam :)

Gość jak to zrobić???
Ale ja poważnie piszę, żeby zapomniał o tej dziewczynie. Przyplątała się do niego nie wiadomo skąd.

Gość stuku puku
Ty bylas od ruchania, tamta jest do kochania. Nie poniżaj sie.

Gość czegotoniewymysla
zdupilas sprawe. teraz musztarda po obiedzie. ucz sie bledach !

Gość jak to zrobić???
Ale... może da się coś jeszcze zrobić?

Gość czegotoniewymysla
znam zycie i ci mowie, ze nie. jeszcze tak 2 miechy temu moglabys miec nikla szanse, a teraz juz nic. nul.

Gość jak to zrobić???
Ale On spotyka się z tą laską dopiero dwa miesiące, jak tak w krótkim czasie mógł się w niej zakochać i coś do niej poczuć? Wątpię! Może Ona też jest tylko od ruchania.

Gość czegotoniewymysla
ale co ty terazmozesz mu zaproponowac? czym go zwabic?juz niczym. przepadlo, ci mowie. sluchaj starszych.

Gość gość
Witam wszystkie Porzucone. Bylam szczesliwa myslalam ze to przeznaczenie. Szybko wprowadzil mnie w rodzine czesto sie widywalismy mieszkalismy 15 min od siebie , mowil ze kocha , ze mysli powaznie , jego rodzina mnie polubila , on byl czuly , taki poprostu kochany. Nawet w grudniu planowal ślub cywilny a w kwietniu koscielny bylam zaskoczona ze tak szybko ale i szczesliwa i nagle czas prysl. stwierdzil ze jednak nie pasujemy do siebie .Tak po prostu. Ale nie dałam za wygraną. Trafilam przypadkiem ans tronę http://urokmilosny24.pl i zamówiłam urok miłosny. Już zaczął się odzywac i przepraszać. Myślę że niedługo wróci.