Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika..

Mozliwa ciaza?

Polecane posty

Gość Monika..

13 pazdz. mialam okres, cykl 30. przez 3m-ce mialam nieregularny cykl. zawsze mialam 28dc. 27 wieczorem doszlo do stosunku, rano jeszcze mialam plyny sluz. jaka jest mozliwosc zajscia w ciaze?

Gość Pomarańczowaaa
no jest. mozliwe ze to dni plodne. jezeli uprawialas stosunek bez zabezpieczenia to szansa jest duza. pamietaj ze plemniki zyja kilka dni w kobiecie :)

Gość niee wieeem
Kurde nie chce Cie martwic ale szansa jest..

Gość Pomarańczowaaa
ale dobra wiadomosc jest taka ze szansa zajscia w ciaze w czasie owulacji to 30%. tak slyszalam.

Gość niee wieeem
Nie wiem ale mam podobnego stracha jak Ty. Pominęłam tabletkę anty z pierwszego tygodnia i też żyje w stresie. A dziecko to ostatnie czego teraz pragnę...

Gość Pomarańczowaaa
czytałas ulotke? co pisza ? :)

Gość niee wieeem
Oczywiście wszędzie to samo "Jeśli w tygodniu poprzedzającym pominięcie tabletki odbył się stosunek należy liczyć się z ciążą". A oczywiście się odbył. Byłam u ginekologa i pozostało czekać na okres :)

Gość Pomarańczowaaa
kurde mysl pozytywnie! moze sie nie zalapałas :) hihi tyle ludzi sie stara o dzieci tyle czasu a ty bys miala tak odrazu? no ale w sumie tyle wpadek ze szok..

Gość niee wieeem
W ogólnie nie biorę pod uwagę bycia w ciąży. Czytałam mase wpisów na forum i wiele dziewczyn miało taką samą sytuacje i żadna nie wpadła :) Ludzie starają sie latami o dzieci ale wiadomo to złego wiele nie trzeba. A Ty byłas u gino?

Gość Pomarańczowaaa
hmm czy ja bylam? no wlasnie tak mysl :) bedzie dobrze :*

Gość niee wieeem
Yhym, Ty Ty :) Nie poszłaś wykluczyć możliwosci? Nic nam nie będzie :) Tylko tak pozostaje myslec :) A ile masz lat jeśli można wiedzieć :)?

Gość Pomarańczowaaa
heh kiedys mialam taka niebezpieczna sytuacje. dokladnie w lipcu.. zrobilam to w 7dc (przy 30 dniowych cyklach) bez zapezpieczenia.. schizowalam jak szalona bo po owu zaczelo mnie kluc delikatnie i czytalam na forum rozne opowiesci i balam sie ciazy. 5 dni przed okresem (jakby byl reguralny) zrobilam bete- wyszla ujemna dostalam okres bolesny jak cholera po okresie znowu zaczelo pokluwac.. zrobilam znowu bete- znow ten sam wynik. umowilam sie do lekarza po 2 tyg mialam usg i wyszlo ze torbiel. przyjmuje teraz tabletki ale nawet teraz w pazdzierniku schizowalam (niby brzuch mi sie powiekszyl) i zrobilam test i tez wyszedl ujemny. miedzy tymi betami tez robilam testy i wszystkie ujemne wiec raczej ciaza juz nie mozliwa.. haha obyy

Gość niee wieeem
Więc pewnie i tym razem nic się nie stanie :) Dla pewności zrób test przed okresem, ja też zrobie niebawem. Będzie dobrze! :)

Gość niee wieeem
Więc pewnie i tym razem nic się nie stanie :) Dla pewności zrób test przed okresem, ja też zrobie niebawem. Będzie dobrze! :)

Gość Pomarańczowaaa
ale ja nie mam teraz zadnej takie sytuacji ten temat zalozyla inna dziewczyna

Gość Monika..
Dziewczymx, wraz z mezem staramy sie o dziecko a ze pracuje za granica pozostaje nam strzelac kiedy jest szansa i z przyjazdami. kiedys bralam tab i nie zaszlam mimo ze tez nie raz zapomnialam tab.

Gość Monika..
dzieki. poki co poczekam za rozstrzygnieciem sie aktualnej sytuacji. super jes ten tester.