Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanwiam

Guzek na udzie-dosyc maly, twardy

Polecane posty

Gość tak sie zastanwiam

Dziewczyny, wyczulam niedawno w gornej czesc uda guzek. Jest dosc maly, twardy. Jakies 5 cm od pachwiny. To miejsce w ktorym on powstal jest narazone u mnie dosc czesto na ucisk. Znosze z 4 pietra kilka razy w tygodniu wozek z dzieckiem i akurat tam opieram porecz z srubka :). Myslicie ze to moze byc przyczyna powstania guzka? Czy w ogole nie powinnam tego z tym laczyc?

Gość tak sie zastanwiam
nikt nie wie_

Gość kanałoweleczeniezęba
Ja mam na udach takie guzy. Po wycięciu pierwszego okazało się że to tłuszczak i następnych nie ruszam Mam wrażenie, że następne pojawiły się po wycięciu własnie tego pierwszego, ale z drugiej strony gdtbym nie wycieła, nie wiedzialabym, że to tłuszczak. Pierwszego odkryłam ponad 20 lat temu:)

Gość Dżennifer
a czy was te guzki bola??? mi wyskoczyl nad kolanem ok roku temu tak to nie boli tylko przy dotknieciu troche ,po kilku miesiacach znikl,pojawil sie drugi obok mniejszy....teraz ten pierwszy sie znow pojawil ale duzo mniejszy niz poprzednio......kurde zwaryjowac mozna,do lekarza nie ide bo juz mnie dosc pokroili ,co ma byc to bedzie.....

moje sa niebolesne

Gość tak sie zastanwiam
OOOO wlasnie...myslam,ze nikt nie odpisal. Na tydzien zapomnialam o guzku, ale dzis mam wolne i sobie przypomnialam. Tak go macam i macam do tego jeszcze czytam o roznych strasznych rzeczach. Pojde chyba w tygodniu do lekarza. Ale mam nadzieje,ze to bedzie wlasnie tluszczak. Ale czytalam ze tluszczaki sa miekkie, a ten moj jest twardy

moje są twarde.