Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makowa panienka44

niedługo mój związek się rozpadnie, pomóżcie : (

Polecane posty

Gość makowa panienka44

pojawiają się te intymne chwile kiedy jesteśmy sami w domu i naturalną koleją rzeczy byłoby współżycie. i kiedy całujemy się dłużej niż pół minuty odskakuję od niego jak oparzona wymyślając abstrakcyjne tematy do rozmów, wyciągając na spacer, proponując grę w statki i makao. nie powiem mu, że jestem aseksem, bo to okropne kalectwo (gorsze od mojej stopeły) i boję się, że związek mi przez to upadnie, albo jeszcze gorzej, pomyśli, że jestem ofiarą gwałtu lub molestowania w dzieciństwie. dziś rano jak przyjechał do mnie proponując minetę to zgodziłam się, żeby nie pomyślał, że mi się nie podoba w ogóle i zmusiłam się do tego. to dla mnie straszne do tego stopnia, że popłakałam się przy tym (czego na szczęście nie widział, bo potrafię łkać po cichutku). od przyszłego miesiąca zaczynam chodzić do seksuologa, ale co mam robić do czasu aż terapia zacznie działać?

Gość no to mu nie mow
sam sie przeciez domysli

Gość raiders
może jesteś lesbiją?

Gość makowa panienka44
nie jestem, kiedyś próbowałam z dziewczyną seksów, ale nie podobało mi się

Gość tak myślę, że skoro
jesteś aseksualna to żadna terapia nie pomoże. po prostu nie masz potrzeb seksualnych

muszę Cię zmartwić. w dzisiejszym świecie ludziom w związkach chodzi tylko o seks jeśli nie o dzieci. ale mam nadzieję że znajdziesz kiedyś kogoś kto obdarzy Cię miłością bezinteresowną:)