Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natmik

do mam -pytanie, powiedzcie jak było u was?

Polecane posty

Gość natmik

jestem juz 13 tygodni po porodzie a śluzu sprzed ciązy brak. ciągle mam taką jasnobrązową wydzielinę. na kontorli u gina w 7 tygodniu po wszystko było ok. Jak jest u was? kiedy pojawił się zwykły śluz niepłodny?

Gość no wlasnie tak
ja jestem 14 tyg. i też śluzu brak, tzn minimalnie przezroczystego

Gość okaoka
przyznaje,że kompletnie nie mam pojęcia:-) nie zwróciłam uwagi czy mam śluz czy nie.cały czas chodziłam z wkładką,w,razie ewentualnego okresu,który pojawił się 7miesięcy po porodzie:-)

Gość natmik
czy ktoś jeszcze się wypowie?

Gość zau
Szczerze mówiąc nie zwróciłam na to uwagi po żadnym z połogów. Ale wydaje mi się że po zakończeniu połogów i wszelkich plamień nie zaobserwowałam śluzu o innym kolorze niż zazwyczaj. może nadchodzi okres.

Gość no ale u autorki to już nie
jest połóg, bo to 13 tygodni już. Myślę, że jasnobrązową wydzielinę trzeba sprawdzić u gina. Myślę, że typowego śluzu jak przed ciążą u wielu kobiet może nie być ze względu na karmienie piersią (prolaktyna, która jest niezbędna do produkcji mleka zaburza płodność), stąd nie ma typowych oznak jajeczkowania, jakim jest śluz. Tak, że brak typowego śluzu dopuki się karmi to nic niepokojącego, lub do pierwszej @ po porodzie, ale brązowy śluz trzeba sprawdzić u lekarza.

Gość zau
Przecież ja wiem. Pisałam że po połogu nic takiego nie miałam.