Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciąż nie wiem co będzie :):)

dla chłopca TYTUS dla dziewczynki GAJA

Polecane posty

Gość wciąż nie wiem co będzie :):)

Co myślicie o takich imionach? :) dzięki za odpowiedzi

Gość mi się nie podobają
jeśli już pytasz ;)

Gość gdhghgthgth
Gaja to jak Geja... poza tym źle się rymuje: Gaja poliż mi jaja, Gaja obciągnij mi jaja. Tak samo jest z imieniem Maja zresztą. a Tytus na imię to można dać małpie ale nie dziecku

Gość ciężaróweczka...
Tytus może być...ale Gaja...coś mi się nie bardzo widzi

Gość Ciagle tylko ten Pseudonim...
Tytus, Tyfus, Syfilis... Jakos sie tak kojazy.. A co do Gaja - ktos juz wyzej napisał. Nie bedzie miala lekko w gimnazjum... Albo bedzie Geja albo "poliz jaja"...

Gość fiutariusz
Ludzie jest tyle pieknych imion. Dlaczego ludzie wymyslaja dzieciom tak beznadziejne imiona z kosmosu? Jak mozna dac synowi na imie Tytus. To jest imie dla malpy albo psa, dla jakiegos zwierzaka bez mozgu ale nie czlowieka! A ta Gaja, no ja pier..... Sama to wymyslilas? Skrzywdzisz dzieci na cale zycie dajac im takie imiona. Zastanow sie kobieto!!

Gość zaraz zaraz, ALE
TO DLA P IMIE?

Gość jakjak jak jaka
a moze Czesław?

Gość jbglbegvb
a czy imię Olimpia wam się podoba?

Gość manbvrty
Trudno powiedzieć.. Na pewno oryginalne, ale wydaje mi się, że nie mają ładnych zdrobnień.

Gość czy to jakis zart?
Tytus to imie dla murzyna. Jak nic kojarzy sie z czarnym. Chcesz zeby na dziecko dodatkowo wolali alfalt??

Gość o boze nie!!
a jak zdrobic to cos tytus- tytunio, tytek, tytusek, a moze tycio? hehehe

Gość dydaktykaa
Wy macie najebane pod sufitem. Nie musi wam sie imie to czytamto podobac,ale zachowujexie sie jak wsiowe tluki. Nie widziolem nie znom -brzyyyyydkie. Dla mnie oba imiona sa super.

Gość o boze nie!!
no i wazne jak to do nazwiska bedzie gralo bo dziwne by bylo gaja groszek czy cos jak macie jakie dziwne i smieszne nazwisko to nie bedzie ok odrazu mi sie kojarzy "gdzie ty Gajus tam ja twoja gaja" gaja to chyba oznacza ziemia/ matka ziemia nie?

taka wieś przemawia przez połowę wypowiedzi... kurde już od razu w gimnazjum mają wyzywać, nim dzieciak pójdzie do gimnazjum to je ze 3 razy zdążą wycofać i zastąpić czymś innym, znając pomysły co do polskiego szkolnictwa :D oba imiona oryginalne :) ładne :)

Gość o boze nie!!
mi sie podoba imie maksym np a z tym groszkiem to mial byc przerysowany ironiczny przyklad dzizas uwielbiam na kafe ta wasza doslownosc i zaangazowanie w temat :-D

Gość okaoka
oba ciekawe i oryginalne:-) podobają mi się. znajoma ma synów o imieniu kosma i lewi.jej wybór,jej dzieci.kosma też mi się podoba,ale z moim nazwiskiem wychodzi dziwolag.u nas tylko imiona proste typu michał, piotr pasują.

Gość mozna pytac o wszystko
Gaja-matka Ziemia przepiękne imię a le Tytus jakos mi nie lezy

Gość spróbuj jeszcze raz
Tytus to było daaawno temu bardzo popularne imię męskie,ale od czasów Tytus, Romek i Atomek kojarzy się z tą nieszczęsną małpą...:( Gaja? Nie lubię aż tak krótkich imion u dziewczynek,ale chyba najważniejsze żeby Tobie się podobały. Moje dzieci to Olaf i Marianna.

Gość gość
Jasne, bo jak nie Jaś, Michaś i Kubuś, to znaczy że dziwnie, ech... Tytus super, bardzo mi się podoba. Gaja mniej, ale znałam jedną malutką Gaję.

Gość gość
Nigdy ale to nigdy nie spotkałam się z tym żeby dzieci naśmiewały się z czyjegoś imienia. To tylko wymysł dorosłych i tego co te dzieci usłyszą w domu od rodziców. Bo jak rodzic jest ograniczony to i dziecko będzie.

Gość gość
A masz oryginalne imię? Ja mam i niestety dzieci są okrutne i się wyśmiewają. Ja się nigdy nie przejmowałam, irytowało mnie to nieco najwyżej. W dorosłym życiu oryginalne imię to duży atut. Te imiona są ładne, także ja bym dała :)