Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrewwww

nie wiem co zrobić z moją dziewczyna

Polecane posty

Gość andrewwww

niedawno przeżyła śmierc bliskich, jej chlopak ja potem zostawil, teraz ona jest ze mna, ale czesto sie denewuje na mnie, caly czas jest nieufna, choc nigdy ja nie skrzywdze, a ona mowi,ze na poczatku kazdy tak mowi i ze jak milosc przechodzi to mezczyznie wszystko jedno czy dziewczyna cierpi czy nie, cche jak najszybciej do innej. ostatnio rozmawialismy o bylych i ona powiedziala ze nie bedzie z nikim kto sie szmacil i mial wiele kobiet, na szczescie nie mialem ich wiele. jest madra,piekna, ciepla i urocza,ale chwile potem ma chwile zlosci na mnie,ze kazdy jest chamem i jak sie znudzi to leci za kawalkiem wystajacej dupy. co mam zrobic zeby mi zaufala, tak bardzo ja kocham, ale nie chce sie z nia co chwile klocic

Gość jednoosobowy głos tłumu
musisz sie spytac jej dokladnie tak: "jesli tak uazasz to na ch­uj ze mna jestes?" uwierz ze dziala🖐️

Gość niee wieeem
Potrzeba czasu. Nic na siłe nie zrobisz. Sama sie w jakiś sposób zaaklimatyzuje przy Tobie. Ile jestescie razem?

Gość andrewwww
raz jej tak powiedzialem-ale nie az tak wulgarnie; ze jak jej sie nie podoba to sobie pojde gdzie indziej lub do innej, to ona powiedziala ze nic na sile, ze jak chce to mam isc. a jestesmy ze soba dopiero 6 tyg

Gość niee wieeem
6 tygodni??!?! Po 6 miesiącach można się zastanawiać dlaczego tak mówi ale nie tygodniach. To związkowe przedszkole. Nawet sie dobrze nie znacie. Ja jestem w związku rok i uwierz jest jeszcze wiele do zrobienia. Nic nie przychodzi łatwo :)

Gość jednoosobowy głos tłumu
dlatego ze nie powiedziales wulgarnie wie ze jeszcze nie przegiela bagiety, a ty jako miekka faja dalej jestes pod jej obcasem. dopiero taki strzal na ryj moze ja ocucic. a jesli nie... to wypie­rdalaj jak najdalej dla wlasnego dobra

zranił ją, zostawił w ciężkiej chwili, więc ma prawo być nie ufna. krótko ze sobą jesteście. jeśli bedziesz dla niej dobry to zauważy że jej nie skrzywdzisz, ale nie wmawiaj jej tego na siłe póki nie możesz udowodnić...

Gość andrewwww
jednoosobowy- skoro wg ciebie nie jest sie miekka pala wtedy kiedy rzuci sie miesem w twarz kobiecie to nie zazdroszcze twoich panien. dzieki za rady, bede cierpliwy bo nie znam drugiej takiej szanujacej sie i takiej co na kase nie leci, nie obchodzi ja w czym chodze czy mam samochod i jest dama a nie szmata