Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaaaaaaaaa4343

Piersi w ciazy kiedy zaczely was bolec??

Polecane posty

Gość kingaaaaaaaaaaa4343

Witam :) staramy sie z mezem o dziecko jestem ciekawa kiedy zaczely was bolec piersi w ciazy jestem 5 dni po owulacji (robilam testy owulacyjne) od wczoraj moje piersi sa bardzo wrazliwe twarde mam tak zawsze od owulacji do @ lecz tym razem piersi sa bardzo twarde i bardziej bola kiedy was zaczely bolec piersi a pozniej okazalo sie ze to ciaza??? dziekuje za wszystkie odpowiedzi :)

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
wiem ze to za szybko na objawy ale czy jest ktos kogo tez piersi bolaly po owulacji i okazalo sie ze to upragniona fasoleczka?:) czy moze jesli piersi bola po owulacji to znaczy ze nic z tego i dostane@?

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
to nie ja pisalam o tych pryszczach prosze nie zabierac nickow!!!!!!!

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
dziekuje za wiadomosc :) czekam na kolejne :) Pozdrawiam Kinga.

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
JAK COS JEST NAPISANE GLUPIEGO Z MOJEGO NICKU TO ZNACZY ZE TO NIE JA TYLKO KTOS SIE PODSZYWA :/ Kinga.

Gość to byl pierwszy objaw ciazy
u mnie. 2-3 miesiac.

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
a czy myslicie ze jesli bola po owulacji to jednak nie bedzie dzidzi?:(

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
prosze cie serdecznie nie zasmiecaj mi posta:( jest to dla mnie wazne !!! Kinga.

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
poczekam jeszcze na inne wpisy ale juz jestem troche zalamana :/ pewnie dostane @ :/ i dalej sie starac caly miesiac ..

Gość podagra gia
zaczely mnie bolec tydzien po zaplodnieniu i do tego zrobilam sie senna

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
PROSILAM ABYS NIE ZABIERAL MI NIKOW DEBI... JEJKU TAK CI SIE NUDZI POSZUKAJ INNEGO ZAJECIA JEJKU !!!

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
Dziekuje za wpis :) mam nadzieje ze bedzie wkoncu nasz ukochany maluszek :) dodam ze mam tez dziwne bole w dole brzucha bardzo bardzo lekkie ale przypominaja takie jak na okres tylko ze o wiele mniejsze mam nadzieje ze cos sie tam dzieje w brzuszku :):) Buziaki Kinga.

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
NIE MAM OCHOTY CALY CZAS UPOMINAC ZLODZIEJA NIKOW!!! WIEC JAK COS PROSZE NIE MYSLEC ZE TO JA PISZE TE GLUPOTY JAKIS IDIOT.. SIE NIE CHCE ODWAL...

Gość podagra gia
sennosc to to tez bardzo wazny szczegol w diagnozie wczesnej ciazy

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
senna nie jestem tylko te piersi twarde i wieksze do tego czasami bole jajnikow i podbrzusza tak jak na @ tylko o wiele wiele slabsze

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
podagra gia- dziekuje ci za zainteresowanie :):) oczywiscie to wyzej nie ja pisalam Pozdrawiam

Gość podagra gia
idiotow na kafe nie brakuje,nie maja swojego ciekawego zycia,wiec pisza pierdoly podszywajac sie pod nicki

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
dokladnie!! dziekuje za wszystkie normalne odpowiedzi :) mam nadzieje ze sa kobiety ktore maja tak jak ja i okazalo sie ze to ciaza :) jejku jak bym bardzo chciala miec malenstwo :) dziecko to najlepsze co moze spotkac kobiete w zyciu :) papatki

Gość podagra gia
a za Ciebie trzymam kciuki,bo dziecko to wielka radosc .Sama nigdy nie chcialam miec,nie czulam powolania w koncu wpadlam w 35 roku zycia i urodzilam.Blawatkow na poczatku nie bylo,bo dzidziusie sa malo komunikatywne-leja w pieluche i becza jak jest zle.Kompletnie nie czulam zadnej wiezi z maluchem,chociaz byl naprawde malo upierdliwy(on spal w nocy)Dzisiaj maly ma 9 lat i jest bardzo inteligentnym gosciem-nauczyl sie czytac w wieku 6 lat,na zegarku zna sie od szesciu,a o komputerze nie wspomne

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
podagra gia - ja też mam nadzieję, że się nim dowartościuje;) no i mężuś mnie nie zostawi

Gość ilineuszka
Bolały mnie zaledwie kilka dni po zapłodnieniu- i to strasznie. Z każdym dniem był to coraz większy ból. Po 2 tygodniach wymioty niepowściągliwe.

mnie bolały własnie od momentu zapłodnienia, jakiś dzien po już zaczęły i bolały do 5 miesiąca...teraz jestem w 6,5 i ból zniknął :)

mnie już jakieś 10 dni po zapłodnieniu, do tego ból brzucha, taki lekki ucisk...trochę jak przed okresem, ale słabiej I rozpulchniona szyjka macicy, dosłownie po kilku dniach jak włożyłam palec już nie bylo czuć tego "grzebyka" tylko wszystko w środku miałam miekkie jak poduszka

czarna skarpeta, ale to wkładasz pół palca dosłownie, ten "grzebyk" zaczyna się zaraz przy wejściu, ja miałam zawsze ten mięsień twardy, a potem ten grzebyk jakby trochę zanikł, jakby go ktoś czymś pokrył i jest miękki...niby czuć go pod palcami ale tylko taki lekki zarys i cała pochwa jest jak budyń:) No nie umiem tego dokładnie opisać. Nie musiałam tego wcześniej robić ;)

Gość ilineuszka
to nawet nie chodzi, żebyś dotknęła końca;) wystarczy, że w środku jest miękko bardzo, jakby poduszeczka to była. Mój facet od razu zauważył, że inaczej jest tam...

Gość ilineuszka
to sobie zacznij wkładać- proste:) A kiedy zajdziesz wtedy poczujesz różnice:D

owulację miałam w piątek (skok temp i testy owulacyjne), wczoraj byłam u gin bo mnie coś jakby jajnik boli, choć ona tam nic nie zauważyła. a bóle owulacyjne już od poniedziałku - to jest chyba nienormalne, nie? myślicie że ona taką rozpulchnioną szyjkę powinna rozpoznać? w sumie to 3-4 dni.