Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaaaaaaaaa4343

Piersi w ciazy kiedy zaczely was bolec??

Polecane posty

Gość ilineuszka
gin nie zobaczy jeszcze rozpulchnionej szyjki, bo szyjka jeszcze nie jest rozpulchniona, jak to zaledwie kilka dni.... Ale jak się siebie dobrze zna to można to od razu zauważyć. U mnie tak było- ja i mój facet znamy b. dobrze swoje ciałka:D i od razu było, że "mięsko" w środku jest jakby inne.

Gość ilineuszka
to jak wróci to niech cię zbada:) Powodzenia!

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
DZIEKUJE KOCHANE za tyle odpowiedzi :):):) mam nadzieje ze sie uda bardzo bym chciala :) jestem bardzo wdzieczna za wszystkie wypowiedzi :) buziaczki kochane !!!! Kinga.

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
Czesc dziewczyny jestem dzis w strasznym nastroju :( plakac mi sie chce caly dzien sama nie wiem dlaczego nawet nie mam z kim pogadac :( maz w pracy a ja siedze sama i nie wiem co mam ze soba zrobic :( mam jakies dziwne uczucie ze i tak dostane @ i nic z tego nie wyszlo... :( a za zwyczaj mam dobre przeczucia :(

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
maz duzo pracuje a ja siedze calymi dniami sama :( tak bym chciala miec mojego skarbka malutkiego :( ale pewnie znowu nic z tego.. jakos nie mam nadziei ze sie udalo :/

Gość gość
Cześć jestem tu nowa. Bardzo pragnę dziecka. Byłam już w ciąży , ale poroniłam w szóstym tygodniu. Widząc kobiety z brzuszkem serce mi pęka. Zdecydowałam , że się nie poddamy ale ciągle jedna kreska. Zaraz po dniach płodnych zaczęły pojawiać się małe skurcze takie dziwne uczucie ścisku . Ale nic pozatym zero boleśc****ersi czy mdłości a to już był by 7 dzień .

Gość gość
Za wcześnie jest na objawy ciąży. Wkręcasz sobie. Nie rób tak, bo się zawiedziesz... Ja też się staram od 2 miesięcy, już byłam przekonana o ciąży, a dostałam @ i było mi przykro, dlatego lepiej się nie nastawiać. Też mnie bolały piersi, brzuch, to zmiany hormonalne. Nie ma innej rady, trzeba czekać, choć wiem jak to jest ciężko.

Gość Luśka_m332
Podobnie jak Wy staramy się od kilku miesięcy, ale nadal nic :( na ostatniej wizycie ginekolog sugerował mi żebym zrobiła badanie mthfr żeby mógł mi przepisać dobry kwas foliowy. Pierwszy raz słyszę o tym badaniu i że są jakieś różne odmiany kwasu foliowego. Zastanawiam się cyz to zrobić, bo jest to kosztowne badanie, ale im więcej czytam o tym tym bardziej się przekonuję. Co o tym myślicie?

Gość Kamaszka
Czesc Dziewczyny. Tez sie staram i milo czytac ze was tez juz po tygodniu od zaplodnienia bolaly piersi. Owulacja byla w sobote i wtedy tez proba. Mnie nigdy nie bola piersi na tydzien przed oczekiwanym okresem. Sa nabrzmiale, ciezkie, troche wieksze i wrazliwe na dotyk/obolale. Mam tez lekkie skurcze macicy, bardzo zadko, ale sa. Ze dwa razy czulam leciutki mdlosci. Trzymajcie kciuki!! Nie moge sie doczekac !!