Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nikax3

Czy ja kocham dwóch facetów na raz?

Polecane posty

Gość nikax3

Miałam kiedyś chłopaka, który był narkomanem, zresztą do tej pory jest. Byłam z nim przez ponad 2 lata. Kochałam go, ale potem poznałam Jurka - mojego obecnego chłopaka i rzuciłam tamtego. Przez ten czas jak byłam z Jurkiem ani razu nie pomyślałam o tamtym, to znaczy czasami wspominałam, że dobrze się stało,że zakochałam się w Jurku. Bo to naprawdę odpowiedni facet dla mnie, byłam z nim szczęśliwa, lepszego faceta mieć nie będę. Tylko jedno zdarzenie przewróciło całe moje dotychczasowe życie do góry nogami. Niedawno mijał okrągły rok od czasu kiedy ostatni raz widziałam swojego byłego. Spotkałam go po roku. Dokładnie w ten sam dzień i w tym samym miejscu co rok temu. Nie wiem czy to przeznaczenie, ale od tego momentu nie mogę przestać o nim myśleć. Wtedy gdy go zobaczyłam serce zaczęło mi walić, chociaż on zmienił się - schudł, zbrzydł, był w gorszych ciuchach. Nie odejdę od Jurka, ale boję się, że to już zawsze tak zostanie, że do tamtego coś będę czuć. Nie wiem co mam robić, myślę tylko o tym. żałuję, że poszłam wtedy w to miejsce, gdyby nie to żyłabym szczęśliwie z Jurkiem, a tak myślę o byłym.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować