Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brokenangel28

czy to już koniec?

Polecane posty

Gość brokenangel28

Sytuacja wyglada tak. jestesmy rok po slubie. Męża nigdy nie zdradziłam, nie dałam mu powodu do zazdrości, a pomimo tego jest chorobliwie zazdrosny. Wystarczy,że ktos sie na mnie spojrzy, usmiechnie do mnie, a ja odwzajemnie uśmiech czy odpowiem pozdrowieniem i zaczyna sie jazda- ciche dni, milczenie, nieodbieranie telefonów i pretensje. zawsze do mnie. Nie bije mnie, ale psychicznie jestm bardzo zmeczona. czy mozna z tym jakos walczyć? tłumaczenie nic nie pomoglo, szczere rozmowy-tez nie. na terapie on nie pójdzie. na moje zapewnienia,ze jestem mu wierna odpowiada,że nie chce słyszec moich kłamstw. Dzis nie odzywa sie, bo kolega z pracy zapytał się ,czy jak sie spotkamy to pokaże mu opalenizne:/ wystarczyło by posadzic mnie o romans z nim. nie pomaga moje tłumaczenie, płacze, blagania by sie odezwał. W jego glowie jestem szmatą. Nie wiem co robic... kocham go, ale niszczy mnie psychicznie

Gość dlabajbaj
To chyba początek końca. Zespół Otella - poczytaj o tym.

Gość brokenangel28
robi stójkę na rękach jednocześnie próbując chwycić czlonka ustami

Gość brokenangel28
dziekuje, poczytam, pierwsze słysze o czyms takim

Gość fallout3444
Moim zdaniem związek nie do odratowania, bedzie tylko gorzej z kazdym miesiącem i rokiem, w końcu dojdziesz do etapu ze bedziesz sie musiała meldować z kazdej minuty i bedzie Ci montował kamery i podsłuchy, a gdy w ktorejs kamerze wysiądzie bateria i wymienisz ja z opuźnieniem - to bedzie oznaka ze w tym czasie go zdradzałaś - to autentyczne przypadki i wcale nie takie rzadkie. Niestety ta choroba (zespół Otella) zawsze jest progresywna i nie da sie jej wyleczyć.