Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cezary Ptyś

Cezary Gmyz podtrzymuje to co napisał w "Rzeczpospolitej".

Polecane posty

Gość Cezary Ptyś

" Fakty opisane przeze mnie potwierdziły cztery niezależne źródła. Publikację tekstu poprzedziło spotkanie redaktora naczelnego mojej gazety z prokuratorem generalnym Andrzejem Seremetem. Po rozmowie ze mną redakcja „Rzeczpospolitej usunęła ze swego oświadczenia słowa „pomyliliśmy się i uważam to za satysfakcjonujące. Myślę, że zebrany przez mnie materiał pokazuje, że wysoce prawdopodobne jest, iż wykryte substancje to trotyl i nitrogliceryna. Wbrew temu, co twierdzi prokuratura, użyte przez nią urządzenie nie służy bowiem do wykrywania pestycydów czy kosmetyków, lecz materiałów wybuchowych" Dziękuje za uwagę, lemingi. :classic_cool:

Gość Cezary Ptyś
PS. Wielce prawdopodobne jest, że Pan Cezary Gmyz niedługo targnie się na swoje życie. :(

Gość taki sam trotyl znaleziono
choć pokaże ci jak sie je oreo

Gość kafeobserwator
paranoje się leczy a nie się nią chwali fanatyku :P idź tropic swoich agentów, masonów, żydów, homoseksualstow, niepolaków, antypolskich polityków i mediów :D ps.czyżbys nie słyszał jak antek macierewicz, prorok pisowskiej prawdy objawionej czytał zeznanie faceta z JAKa który popełnił samobójstwo? Co przeczytał? Usłyszał uderzenie samolotu w ziemię i potem wybuch ... A nie na odwrót :P

Gość pan Cezary Gmyz ma rację
rozsypały się tabletki nitrogliceryny stosowanej przy chorobach serca, szczególnie w stanach przedzawałowych.

Gość kafeobserwator
te pelikan, chyba przegapiłeś wieczorną dawkę psychotropow :D

Gość embryon
myślę, że naczelny Rz powinien jeszcze tej nocy podać się dymisji albo wystrzelić się w kosmos, być może przy okazji najbliższego weekendu spotka się sam na sam z seryjnym samobójcą ale jest osobą honorową albo jest dziennikarzem - prostytutką do wynajęcia i za kasę zrobi wszystko , ja pluję na takich dziennikarzy , jeżeli ma coś ważnego do przekazania to niech się zastanowi nad przekazem publicznym aby tego co przekazał nie musiał odszczekiwać jak pies Burek z łańcucha urwany

Gość cezuś
na pewno dzisiejsza sprzedaż rzepy osiągnęła swój rekord

Gość kafeobserwator
fakty? Dobre :D ja bardziej wierzę prokuratorowi niż pismakowi jakieś gazeciny która w dodatku jest stronicza. Może gazeta polska to też źródło prawdy objawionej? :D

Gość embryon
czy naczelny tej Rzepy zdawał sobie sprawę z tego, że tym artykułem w góównogazetce mógł doprowadzić do wojny domowej w Polsce , o to chodziło szaleńcowi ?

Gość cezuś
gazeta się pod-promowała a wiadomo jak teraz w branży medialnej ciężko zawsze jest jakieś drugie dno równie dobrze artykuł to prowokacja by ośmieszyc Kaczkę która zaczęła zmieniac wizerunek ... wszyscy sobie teraz przypomnieli że jest chory

Gość embryon
Jaro sobie pogadał dzisiaj i wylał litry żółci z siebie ale jest pewne, że dzięki tym sensacjom od jutra rana akcje PO bardzo pójdą na północ a naczelny Rzepy już powinien zabierać z biurka swoje papierki , może KTOŚ mądrzejszy przyjdzie na jego miejsce

Gość cezuś
Wróblewski zawsze wydawał mi się rozsądniejszy ...

młody nikomu nieznany pismak zaszalał , powołując się na :wiarygodnych:informatorów : macierewicz, kaczyński, fotyga, hoffman ...hahahahahahaha za takie rzeczy zagrażające bezpieczeństwu państwa powinni go wyczapować

Gość embryon
ja rozumiem, gdyby taki artykuł pokazał w gazecie FAKT albo SE to można pomyśleć, że to dzikie kaczki fruwają nad jeziorem ale gdy kombinuje i prowokuje Rzepa to dziękuję, nie kupię więcej takiej gazety, gdzie wymyślają fantastykę jak Lem

Gość cezuś
Gmyz jest znany ... wbrew pozorom i nie jest taki młody ..

Gość Berele Butzman
Nie Lem, ale Lehm. I nie przywołuj więcej na forum tego żydowskiego nazwiska...

Gość cezuś
" Cezary Gmyz (ur. 24 maja 1967 we Wrocławiu) polski dziennikarz i publicysta. " 45 lat ... to już facet dojrzały

Gość embryon
młody nikomu nieznany pismak zaszalał dobrze, niech szaleje ale za te szaleństwa zawsze i wszędzie odpowiada Szef redakcji , czy wierzycie w to, że pismak nie uzgodnił treści artykułu z szefem , mnie się to w głowie nie mieści

Gość cezuś
wiadomo że uzgodnił ... przecież sam powiedział że naczelny rozmawiał najpierw z Seremetem by potwierdzic

Gość embryon
no dobrze, niech będzie jeszcze inaczej, inny sposób myślenia , być może ten artykuł w Rzepie ukazał się jako prowo aby ruszyć sprawę o krok do przodu i aby Rosjanie się wypowiedzieli na ten temat postawieni przed tablicą czas pokaże, czy ta prowokacja miała sens ?

Gość Berele Butzman
Rosja to nie jest mała dziwczynka żeby prowokować ją w ten sposób. Takie prowokacje połykają jedynie gracze pokroju Pani Pazury i tej zakochanej biedy ( nazwiska nie pamiętam ) z nędzą... ‏ Zresztą nawet gdyby...(...) Prowokacja nie miała jakiegokolwiek sensu, bo wina była spóźnionego na lotnisko kartofla, debeściaków pilotów i zadupconego Błasika, który debesciakom nie pozostawił wyboru.