Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michalekk_pe

Ludzie są śmieszni ...

Polecane posty

Gość Michalekk_pe

Ostatnio na portalu takim mojego miasta zacząłem dodawać komenty do tematów. I gość się na pw do mnie przysrał :D i napisał ''spojrz na swoje komentarze 146! wszystkie z krytyką ciekawe czym ty sie mozesz pochwalic ze ci rodzice kupili komputerek za 10,000zl ? i nie kradniesz? jebie mnie o kim jest ten temat i wszystkie 146 innych na ktorych komentujesz jacy to cpuny i zlodzieje ale po chuj to robisz ułomny człowieku...'' na co odpisałem mu : ''od tego jest portal aby sie wypowiadac ale widocznie masz 22 lata a ilosci mozgu sladowe skoro tego nie wiesz. po drugie mamy wolnosc slowa wiec wyrazanie swojego zdania jest na poziomie dziennym normalne, bo zyjemy w kraju demokratycznym wiec twoja wiadomosc sobie wydrukuje i podetre nia dupe . jo i bezodbioru bo nie mam zamiaru tracic czasu na jakiegos chlystka. idz kradnij z nim kompy za 800 zl hahaha'' a ten : ''Frajerze ta twoja demokracja Cie zgubi bo to taka demokracja ze jak bym poszedl z tym do prokuratury to bys odpowiedział za ubliżanie itd... wiec stul pysk suko'' po czym ja ''Patrząc na daty wysłania wiadomości wielce inteligentny człowieku zaczepiłeś mnie pierwszy. W swojej pierwszej wypowiedzi w moją stronę ubliżyłeś mi, czyli użyłeś agresji werbalnej. Moja odpowiedz była naturalnym bodźcem na agresję w moją stronę - odruch obronny, niestety ale jesteśmy jak zwierzęta - takimi samymi prawami psychicznymi w zagrożeniu działamy. Myśląc tokiem myślenia prokuratury jakby cokolwiek teraz mi się stało to byłbyś pierwszym podejrzanym, bo wychwytują tak zwane ''konflikty''. Mało wiesz, pisać poprawnie też nie potrafisz to oszczędź mi czasu na odpisywanie.'' I gość chyba nie wiedział co zrobić , znalazł mnie na gg i zaczął wypisywać ze dostane jak się nie zamknę ;d czyż to nie jest dowód iż jest on zjebany ? :D

Gość Michalekk_pe
dodam ze gosc ma 22 lata a bawi sie w zastraszanie ;d (ja 20)

Gość prawepowiemwam...
mysle, ze jestescie siebie warci

Gość Michalekk_pe
no jak dla ciebie rowne jest wyzywanie z kulturalnym odpowiadaniem to spoko ;]

Gość prawepowiemwam...
ty i kultura? hahahahaha

Gość Michalekk_pe
napisanie sladowe ilosci mozgu a ze np jestes zjebem to jest calkiem co innego prawda ? ten sam sens lecz inne slowa.

Moja odpowiedz była naturalnym bodźcem na agresję w moją stronę - co? XD wiesz co to bodziec?