Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśkaa m

Dziecko 12mcy budzi się w nocy z płaczem-pomóżcie !!!!

Polecane posty

Gość Aśkaa m

Co to może być ? Nie ma gorączki ani nic,wygląda na zdrowego ale od ok 7-9 dni budzi się po kilka razy w nocy z płaczem. Padam już dosłownie ;( Przytulam synka on zasypia ale śpi czujnie i jak tylko go odkładam wybudza się. Jeśli już zaśnie to za jakiś czas znowu budzi się. Do tej pory budził się 2-max 3 razy a teraz 6-7 razy. Czy ktoś przeżył coś podobnego ?

Gość jja w 8 miesiacu mialam
albo zeby albo skok rozwojowy ma sny sni mu sie cos jest wymeczony calym dniem i w nocy jego mozg nie daje rady tego poukladac bo w dzien jego mozg bardzo duzo pracuje w tym wieku dzieci sa bardzo inteligentne i szybko ucza sie nowych rzeczy przejdzie cierpliwosci

Gość Aśkaa m
Skok rozwojowy hmm może być . Zęby też mogą być bo ma dopiero 6,ale te wcześniejsze zęby jak wychodziły to było ok nic się nie działo. Syn ma dolne jedynki i dwójki i górne jedynki do tej pory ząbkowanie dobrze znosił.

Gość ojtam ojtam
mój też tak miał - do tej pory nie wiem co to było - myśle że za dużo emocji w połączeniu z zębami, skokiem itd - spal wtedy z nami plus smoczek i dzięki temu udawało się zapobiec rozpłakaniu się bo mój co gorsza nie uspokajał się na rękach jedynie w bujaku.. teraz ma 2 latka - rzadko płacze w nocy ale nie śpi dalej ladnie - wstaje od 3 do 10 razy nieraz i też padam już..

Gość auriolMJ
A jak przechodzi ząbkowanie? może zęby bolą? podaj mu wtedy syrop przeciwbólowy,jak się nie będzie więcej budził to będziesz wiedziała co jest na rzeczy.

Gość Moniaaaa001
Mój prawie 14 miesięczny synuś też od jakiegoś czasu budzi się z płaczem raz albo dwa razy w nocy. Dam mu smoczka i spi dalej. Przypuszczam, ze to zeby, albo, źe mu zimno, bo ciagle sie rozkopuje.

Gość hsvdkbvvjfk
ale w tym wieku dziecko nie przechodzi skoku rozwojowego, więc może zęby?

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
mój ma 21 msc i do teraz zdarza się mu z płączem budzić w nocy....skok,ząbki, brak mamy u boku ? Może jednak te ząbki skoro robi to tak często.

Gość Aśkaa m
Chyba wychodzi górna dwójka ;-) Dzisiaj były "tylko" 4 pobudki w nocy. Zrobię eksperyment z syropem przeciwbólowym jeśli będzie płakał w nocy.

my wlasnie przechodzimy to samo.. dzis spal z nami i bylo ok,ale zdarza sie ze budzi sie dosłownie co godzine.. trzeba chyba jakos to przetrwac:) synek rowniez ma 8 m-cy

Gość NARBUTIA
tak samo mam ze swoja córeczka... i zauwazylam ze nieraz placze jak w dzien sie czegos wystraszy a czasami cos jej sie sni poprostu.