Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yggdg

gdzie moge spotkac brytyjczykow

Polecane posty

Gość yggdg

przyjechalam do uk na studia, zeby poprawic angielski, poobcowac z angielska kultura, zwyczajami, etc. z przypadku i niewiedzy trafilam do dzielnicy pelnej indyjskich/pakistanskich ludzi, na uniwerku sa sami chinczycy (ktorzy mowia po angielsku gorzej niz ja), najblizsza silownia pelna ciemnych kobiet (indie/pakistan). gdzie moge tutaj w uk spotkac anglika, to teraz chyba rzadkosc?czy w uk jest jakis podzial na dzielnice, ze np biedna dzielnica pelna ludzi z indii, bogata anglicy? powaznie, bo nie wiem

A gdzie jestes? Jesli w Londynie, to glownie w pracy. Na studiach Anglicy bardziej sa w Brighton, Cambridge, Oxford, troche w Birmingham. 83% populacji w samej Anglii jest "white-British" wiec chyba pechowo trafilas. Przeprowadz sie do innej dzielnicy moze jesli mozesz?

Gość palalama
Przeprowadz sie gdzies indziej, na uniwerku musze tez byc chyba jacys Brytyjczycy?

Gość yffgh
na msc sa sami chinczycy....z undergraduate students nie mam wiele do czynienia. przeprowadzac sie bede w grudniu - juz sie nie moge doczekac...jak mam szukac dzielnicy, gdzie jest wiecej brytyjczykow? to tam, gdzie nie ma sklepow z napismi po azjatycku?