Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość versace1

CZY TO NOWOTWÓR????

Polecane posty

Gość versace1

prosze o wypowiedz osob, ktore moga cos w temacie powiedziec sensownego. bliska mi osoba od 6 tyg bardzo zle sie czuje. bardzo bolace miesnie glownie tulow ale tez i nogi. lekarz skierowal na specjalistyczne badania poniewaz po zwyklych lekach nie przeszlo. na dodatek w tym samym czasie osoba zachorowala na zapalenie oskrzeli. po tygodniu leczenia nie nastapila znaczna poprawa-jakas byla ale niewielka. skierowano na rentgen klatki piersiowej. czy to objawy nowotworu np. pluc?:( dodam, ze osoba nie ma apetytu przez te kilka tyg schudla kilka kilo. a moze znacie w warszawie jakiegos DOBREGO lekarza, ktory bedzie potrafil rozpoznac chorobe a nie tylko bedzie przepisywal kolejne-nic nie pomagajace-leki?

Gość kook0999
:D to nie są objawy raka płuc rak zazwyczaj boli w ostatnim stadium i od strony pleców

Gość versace1
plecy tez bola ale to chyba bardziej miesnie. bola ramiona, rece, plecy, nawet nogi. jest ostry kaszel taki zatykajacy i odrywa sie "to" co przy zapaleniu oskrzeli. badanie krwi wyszlo niezle, OB lekko podwyzszone, wiekszosc w normie poza jednym ktory byl sporo podwyzszony i on wskazywal wlasnie na miesnie (podobno maja tem wskaznik podwyzszony sportowcy po duzym wysilku) ale nie pamietan jak sie dokladnie nazywal.

przy nowotworze nic ci się nie "odrywa" :O dusisz się, masz świszczący oddech, szybko się męczysz, a badania krwi wychodzą chujowe więc nie tragizuj :O

Gość versace1
wyniki z rentgenu maja byc w piatek dopiero.

Gość asdfghkj
Czy ten podwyższony wskaźnik to nie kinaza kreatynowa (CK)? Czy ta osoba nie przyjmuje statyn, leków tzw. "na cholesterol"?

Gość versace1
LOOkrecja to mnie nie pocieszylas bo osoba ma swiszczacy oddech- pali papierosy. inna bliska mi osoba miala taki oddech ale to byla astma. badania krwi wyszly ogolnie dobrze. tylko jeden wskaznik byl wysokawy-ten od miesni, badanie moczu tez wyszlo dobrze- chociaz nie wiem czy mocz akurat ma znaczenie przy raku:(

Gość versace1
chyba jakas kineza ale nie mam pod reka badan. osoba przyjmuje od wielu lat tabletki na nadcisnienie.

Gość Kim Basinger
mój tata miał swietne wyniki badan a miał raka, z pewnoscia dzieje sie cos niedobrego, kaszel moze byc przy chłoniaku np

Gość michalinatodziewczyna
Przede wszystkim spokojnie i może w takim razie ta osoba powinna się skierować do pulmonologa? mogę Ci polecić moją przychodnię, u pulmonologa nie byłam, ale korzystam z ich usług od 3 lat (pediatra i ginekolog) i jestem bardzo zadowolona, a jeśli zadzwonisz i powiesz co się dzieje, to na pewno lepiej Cię pokierują do specjalisty który Ci pomoże. Przychodnia jest na Woli ich str internetowa http://prosen.pl/

Gość Heidi Klummmmm
Max szkoda ze nie masz lekarstwa na swój debilizm