Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thebesciarka

Czuje się piękna mam faceta młodszego o 6lat

Polecane posty

Gość thebesciarka

ja mam 32 on 26 każda mi zazdrości a jestem odmłodzona:)

Gość dieta z kopenhagi
SUPER:)

Gość ghhgjhjhhjhjh
uu ty moze sie dobrze czujesz ale nie on , bo wolałby młodszą :D 🖐️ wiem co pisze

Gość opiopi
no za 8 lat- ty 40 on 32 hmmm

Czyżby zazdrość pojawiała się u innych, że autorka ma młodszego od siebie partnera :-D kobieta jak wino im starsza tym lepsza, a na koniec dodam iż większość Mężczyzn woli starsze od siebie partnerki z tego choćby tytułu są bardziej doświadczone życiowo🖐️

Gość thebesciarka
wyglądam młodziej od niego duszą i ciałem tak że wątpię:) On szaleje za mną jesteśmy już 4 lata razem i teraz obliczcie ile mieliśmy lat jak się poznaliśmy?? :) nie wiem jak to jest ze tyle czasu jest nam wspaniale ze sobą w tym roku planujemy owoc naszej miłości:) Jest nam jak w niebie:) jesteśmy pewni naszej miłości i gotowi na wszystko życzę tego każdemu...........z całego serca ❤️

Gość thebesciarka
kobiety nie bójcie się różnicy wieku 2 jabłka zawsze się spotkać muszą:) a róznica wieku nie ma znaczenia całusy dla was 👄

Gość xXxXxXxTtTtTt
@Nicole90: co prawda mnie po raz ostatni kręciły starsze (ale z reguły nie o tyle starsze) jakoś po skończeniu 20-ki (ostatni raz spotykałem się ze starszą chyba jak miałem 22 lata,ona prawie 24),ale nie twierdzę że to reguła.Jak kto lubi. Co do założycielki wątku,to 32 letnia kobieta z reguły jest jeszcze na tyle atrakcyjna,że nie potrzebuje dowartościowywać się młodszymi.Ale powtarzam: co kto lubi ;)

Gość ;Sarkazm;
Ja też wole starsze są bardziej poukladane poza tym jak kobieta wie ze jest starsza od faceta to zawsze dba o siebie a mlodsze spoczywają na laurach i zaczynają robić się flejami i te starsze w pewnym wieku wyglądają na młodsze od tych mlodych ale się kurwa rozpisalem

xXxXxXxTtTtTt w sumie nie ma co dyskutować na temat gustu, bo każdy z nas woli coś innego i ma również inny gust.Jedni wolą młodsze, a drudzy starsze kwestia gustu i nic poza tym 🖐️

Gość a i tak chodzi o wygląd
gadajcie co chcecie..a i jak się ktoś komuś podoba to nie patrzy w metrykę:)

Gość Kiciu Kiciu miau miau
Musisz mieć niezłe kompleksy, skoro się ta różnica wieku podniecasz. Sama mam 32 lata i 26 letni chłopak to normalny chłopak żadne halo. Myślałam że tu jakaś 50tka się 20 latkiem chwali a tu takie rozczarowanie

Gość ghkjtjuig
kiciu w temacie na głównym jest napisane 6 lat róznicy mogłeś nie wchodzić:o