Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania3591

czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Ania3591

Hej niedawno kochalam sie z moim chlopakiem niestety po 5 minutach od poczatku stosunku zauwazylismy ze pekla nam gumka, nie doszedl we mnie tylko od razu wyciagnal penisa. Wymylam sie od srodka ale mimo to martwie sie. Dzis zauwazylam lepka wydzieline z pochwy. czy moge byc w ciazy? POMOCY

Gość specjalista seksuolog
w ciaze mozna zajsc przyjmujac na siebie nawet smary przed wytryskiem. Wydzielina gruczolu krokowego moze zawierac plemniki a co dopiero galareta w czasie stosunku. Na 90 % jestes w ciazy jezeli to twoja faza folikularna

Gość Jakie to paranoiczne
Takie co nie chca zawsze wpadaja, a te co wrecz marza by miec dzidziusia chocby z tysiac razy bzykaly sie w ciagu dnia NIGDY nie zachodza od razu! (w wiekszych przypadkach)

Gość Autorko
Jak i wy wszystkie ktore piszecie takie topiki... Nawet jesli wpadlas to co kurwa mamy zrobic? Jak pomoc? Przestaniesz sie obawiac ze nie jestes w ciazy jak ci powiem ze nie jestes? Kurwa ile ty masz lat ze takie pytania zaajesz! Najpierw zaopatrz sie w wiedze na temat sexu i ew. ciazy a potem sie bzykaj!

Gość pani specjalistka radzi
A ta wydzielina to moze uplaw ? W jakim cyklu bylas ? W ciaze mozna zajsc nawet nie majac czlonka w sobie, gdy jestes wilgotna plemniki wedruja bez problemow nawet z poczatku pochwy. Jezeli nie jest za pozno kup tabletke 72 godziny, chyba sa bez recepty ale nie jestem pewna. Ja kiedys to wzielam, nie ma zadnych skutkow ubocznych.

Gość zazdrośnica222222
jeśli gumka pękła po 5 minutach to niestety jesteś w ciąży na domiar złego urodzisz bliźniaki

Gość wrednamałpaa2777
bliźniaki dobre:D:D:D