Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna\111111

jestem w ciąży a moje 2 letnie dziecko wbiło mi rękę w brzuch, pomóżcie

Polecane posty

Gość taka jedna\111111

Jestem dopiero w 3 miesiącu dziecko ma ok 6cm, leżałam sobie na plecach kiedy mały niespodziewanie rzucił się na mnie tak dla zabawy, całe ciało oparł na ręce, która to wbiła mi się w brzuch, czułam jak cały brzuch wgniótł się do środka. Nic mi nie jest, nic nie boli, ale martwię się czy czasem nie doszło do jakiegoś urazu. Staram się zawsze chronić brzuszek, zasłaniam sie bo on wiecie ma rok i 10 miesięcy i jeszcze nie rozumie a jest małym dzikusem. Czy któraś tak miała i urodziła zdrowe dziecko?

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
nie dramatyzuj

Gość MamaZaniedbana
Nie martw się, dziecko jest dobrze chronione. Mnie uderzono w brzuch drzwiami - sierota Boza, nie pomyslałąm, że idąc obok drzwi ktos je może otworzyć, a moja koleżanka spadła ze schodów - włąściwie to zjechała na brzuchu. Obie mamy zdrowe dzieci.

Gość taka jedna\111111
mamazaniedbana dzięki

też mi się wydaje że nic się nie powinno było stać; moja mnie czasami wali po brzuchu (ale jej tłumaczę że nie wolno), albo właśnie rzuca się na mnie znienacka; jestem w 11 tc i przed wczoraj na usg było z dzidzią wszystko ok mimo takich właśnie akcji ze strony mojej 1,5 rocznej córci :)

Gość jjjjjjjjakkka
spokojnie, dziecko jest jeszcze bardzo nisko, jest chronione płynem owodniowym, łożyskiem, macicą, powłokami brzusznymi i jest zbyt głęboko i malutkie by je 2latek mógł swym ciosem uszkodzić

Gość jeżeli planujesz
moja mama, będąc już w zaawansowanej ciąży z moją siostrą, przewróciła się na brzuch ( zima, ślisko ), nic się nie stało, co prawda siostra jest nieco stuknięta ;), ale nie sądzę że to wynik upadku ;) nie stresuj się autorko, jeśli nie boli Cię brzuch i nie plamisz, to wszystko jest okay

Gość poxxxt2xbyt
Dlaczego kobiety w ciąży infantylnieją? Brzuszek??????? dorosła kobieta pa brzuszek? a potem jest buteleczka, cycuszki, nóżeczki i gadają do dziecka jakby było upośledzone... Jestem z 2 dzieckiem w ciąży i jakoś dalej nie moge tego pojąć