Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100_krotka_30

Jaraja Was wytatuowani faceci?

Polecane posty

Gość 100_krotka_30

mnie podniecaja niesamowicie. A najlepiej jak maja duzo tatuazy.

Gość gibella
miałam raz faceta z wytatuowanym ptakiem - uwielbiałam brać go do ust

Zależy, bo są dobre tatuaże i złe tatuaże. Do tego trzeba znać umiar, a niektórzy mają z tym problem. Poza tym nic nie trwa wiecznie, młodość i jędrne ciało nie są dane na zawsze, więc kiedy te tatuaże mogą być odpychające.

Gość zajarana ja
mnie jaraja, moj kochank ma fajny tatuaz i do tego sexi cialko :P

Uwielbiam wytatuowanych facetow, moga byc wydziarani od szyi po stopy, ale te tatuaze musza do nich pasowac ;) Nie lubie wysmarowanych oliwka miesniakow, majacych na ramieniu tribale, za to facetow gustujacych w rockowej badz metalowej muzyce uwielbiam...wtedy tatuaze sa autentyczne ;)

Nie zrozumiałam, jak facet słucha rocka czy metalu to z gruntu musi się dziarać i to świadczy o tym, że jest true? :D Myślałam, że przynależność do "subkultury" ludzie podkreślają kiedy mają lat naście. :D Kurde, szkoda, ze wyrzuciłam glany. :D:D:D

Nie Vera, nie zrozumialas mnie ;) Chodzi mi o to, ze mnostwo facetow tatuuje sie tylko dlatego, ze jest to modne :O Wlasnie przykladem tego sa te wszyscy wydepilowane, przypakowane i wypielegnowane meskie lale. A tatuaz powinien wyrazac osobowosc i indywidualnosc czlowieka.

A co powiesz o kobietach, które sobie dziarają delfinka na brzuchu? :D Czy tribal nad dupą? :D Nie uważam, ze te tatuaże u bezwłosych ciotek są mniej prawdziwe. Kto to wie? :D Mi chodzi o wykonanie. Nie każdy ma możliwość wykonania dziary u Asakusy Horiyasu. :D Ponadto niektórzy robią to bezmyślnie. No, ale koniec końców to ich sprawa. Nie ma to jak przypierrdolić sobie na garba trójgłowego smoczka czy ognie i diaboły. :D

Mąż siostry męża siostry mojego Tatusia (zaznaczam brak pokrewieństwa, bo wujek do niego nie mówię) ma na przedramieniu taką kotwicę, a na drugim gołą babę. Takie to jest obrzydliwe, że o boże :classic_cool: Takie stare, wyblakłe dziary. :classic_cool:

Gość on polak
nie ten temat ale co tam.. jaram sie wytatuowanymi laskami ( w granicach rozsadku ) profesionalny kolorowy tatuaz u kobiety ahhhh cudo ;)

Nie, inna, bez wypełnień. kotwica - wydra, złodziej specjalizujący się w wyrywaniu torebek damskich, teczek, saszetek itd. z ręki ofiary Żeby nie było, to on w wiezieniu nie był, wiec nie wiem skąd mu się wzięło. :D To sie nazywa bezmyślność. :D

A na przykład w Japonii ludzie, którzy pracowali w mundurach mieli zakaz noszenia tatuaży. Tylko strażacy mogli, bo pomagało to w identyfikacji zwłok. :classic_cool: