Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanaaa.

PRACA.co robie nie tak?? prosze,poradzcie.

Polecane posty

Gość zdesperowanaaa.

nie umiem znalesc stalej pracy...gdzie sie zatrudnie to zawsze cos.Najdluzej pracowalam 9 mies.Zostalabym tam ale firme zlikwidowali,potem znalazlam inna prace przez 7 mies ale takie herezje w niej odchodzily ze sama zlozylam wypowiedzenie.Potem w innej 2,5 mies ale sie zwolnilam bo nie bylo umowy o prace mimo zapewnien ze bedzie.Wczesniej 3 mies i sama zrezygnowalam,nawet 2 tyg w jednej firmie robilam i zrezygnowalam.A mi zalezy na umowie,mam rodzine,chce miec stala prace.Czy mam po prostu pecha czy to ja robie cos nie tak?? teraz miesiac juz pracuje w innym miejscu,mam umowe,wszystkie swiadczenia ale mysle o zwolnieniu.Przeniesli mnie na inny dzial gdzie kompletnie sie ubie,jest ogrom wszystkiego.Pomalu sie poddaje i wmawiam sobie ze nie dam rady.A na pewno potrzeba czasu zeby sie wkrecic. A ja juz wysiadam....co robic???

Gość mam podobnie,,,,,,,,,,,
po prostu niektorzy nie sa stworzeni do pracy...... trzebasie skupic na tym jak przezyc bez pracy!

Gość zdesperowanaaa.
ale ja naprawde chce pracowac,nie lubie siedziec bezczynnie,lubie ciagle cos robic,pracowac itp.Ale ciagle cos jest nie tak...teraz sie zniechecam tym ze boje sie ze se nie poradze.Tam pracuje juz kilka osob od kilkunastu lat,sa obeznane w temacie....a ja taka sierotka...

Gość zdesperowanaaa.
wczesniej jak pracowalam to bylo super,ciagle w ruchu,cos do zrobienia....ale ten brak umowy...

Gość zdesperowanaaa.
nikt nic nie poradzi...????,:-(