Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwefrwrre

w jakim celu ponad 30 letnia kobieta,obnaza sie na fejsbuku?

Polecane posty

Gość dwefrwrre

a ma w znajomych powiedzmy 500 osob,500 osob widzi ja w stroju kapielowym,500 osob nie muszac isc z nia do lozka wie jakie ma ciało,jaki kolor skory,jaki kształt pupy brzucha i piersi ,plecow,kurde takie rzeczy sie pokazuje swojemu facetowi a nie 500 osobom/>? niech mi ktos wytłumaczy bo nigdy nie zrozumiem,co taka osoba kieruje??po ch..to robi?Rozumiem modelki,ktora na tym zarabiaja grube pieniadze,ale ona na tym grosza nie zarobi\ktos powie bo jest pewna siebie?kurde jakos mnie ten argument nie przekonuje,znam duzo ludzi pewnych siebie ,a nikt sie nie roznegliżowuje na fejsbuku,gdzie kazdy pracodawca,wspolpracownik cie podglada\ zdjecie jest cos ale calzedonia...goła ,ale od tyłu nie widac tyłka

Gość dwefrwrre
i to jest urzedniczka:)

Gość Heller
Desperacko szuka faceta.

Gość dwefrwrre
hahaha:)ale ona ma kogos,tym bardziej tego nierozumiem,chyba,ze jej facet jej pozwala i jest z tego dumny,jak facet siwiec,ze tamta cycki i nietylko całemu swiatu pokazuje

bo to łechta jej ego gdy faceci sie na nia napalaja wtedy wciaz czuje sie mloda i atrkcyjna jak bym byl atrakcyjna kobieta tez bym tak robil

Gość grrrom
a jaki ty masz z tym problem? to chyba jej sprawa ze wstawia zdjecia w stroju kapielowym. widac ty jej zazdroscisz

a ja sadze ze jestes psem ogrodnika jak sie laski chca pokazywac w strojach kapielowych to prosze bardzo jestem za , a jak tobie przeszkadza ze ktos pokazuje wiecej ciala to proponuje arabie saudyjska tam sie dobrze poczujesz BTW dziewczyny pamietajcie...cycki nie pokazywane maleja !!

Gość dwefrwrre
do webster przyznam ci cos ,ale to jej mojego brata dziewczyna,dlatego mnie to zastanawia

Gość nie znam musztardy
Szuka kochanka, albo akceptacji, chce czuć się atrakcyjna, kobiety są próżne z natury tak są wychowywane, aby były "piękne" i chcą czuć się piękne chcą być uwodzone :)

Gość gdghghg
ciekawe jak sie dowartosciowywaly przed erą facebooka i naszej klasy

Gość nie znam musztardy
chodziły w krzaki po pracy :)

Gość dsenga bangla
ale co cie to boli ? żyjemy w wolnym kraju chyba nie ? jeśli ktoś się chce pokazać jako jedzący kotleta to pokazuje jak ktoś się chce pokazać w majtkach to pokazuje jak ktos chce pokazać siebie na koniu w bikini to pokazuje dlaczego uważasz że każy musi myśleć tak jak ty ? ty uważasz to za głupie więc wszyscy w Polsce tak nie będa robić żeby dostosować się do twojego mniemania jesteś zazdrosna ? robi ci krzywdę z tego powodu ? nie a ty przeżywasz i zaczniesz ją niszczyć bo nie postępuje wg twoich zasad poglądowych na świat równie dobrze ja mogę uważać że masz paskudne włosy i dziwię się że ich nie obetniesz, powinnaś obciąć i proszę ludzi o wytłumaczenie dlaczego tego nie robisz, przecież są suche i marte (taka hipoteza) każdy postępuje jak chce , jeśli nie robi innym krzydwy to miej to w doopie, nie wiesz co jej w głowie siedzi widocznie widzi w tym sens a ty sie produkujesz i rozmyslasz

Gość dyfytytu
dla mnie takie uzewnetrznianie sie ludzi na facebooku lub innych portalach jest przydatne, bo na podstawie tego wyrabiam sobie o nich zdanie, baba wystawiajaca zdjecie na ktorym stoi rozkraczona w bikini, juz zawsze bedzie przez mnie kojarzona z dziwą i nic tego nie zmieni :)

a moze lubi, i co? zreszta w stroju kapielowym Ciebie widzialo grubo ponad 500 osob, jesli choc raz bylas na plazy i tragedii nie robisz

" juz zawsze bedzie przez mnie kojarzona z dziwą i nic tego nie zmieni " i oto najlepszy dowód, że mamy tu do czynienia z zakompleksioną zazdrośnicą :classic_cool:

Gość dwedwdwe
mnie sie z dziwka nie kojarzy,tylko o to chodzi,ze jest to dziewczyna mojego brata ,zastanawiam sie czy jest dla niego odpowiednia,bo gdyby kochała nie chciałaby całemy swiata swojego ciała pokazywac,tylko zakochanej w niej osobie,po co sie dowartosciowywac na facebooku pokazujac tyłek?to płytkie dla mnie i swiadczy o jej niedojrzałosci ,dlatego sie martwie ze moj brat bedzie z ponad grubo 30 letnia laska,ktora ma priorytety jak 2o latka ktora chce sie tylko dowartosciwac swoim ciałem

Gość dwedwdwe
jesli ona sie chwaliła mojemu braciszkowi,ze juz w wieku 13 lat ,uciekała z domu na dyskoteki z kolezankami i wracala pozno w nocy-tez powod do chwalenia??to jak pozniej skonfrontuje to z tym kusym strojem kapielowym,to co mam o niej myslec?ze jest cudowna kandydatka na zone?? kiedy ona mi opowiada,ze namawia mojego braciszka na wojaże zagraniczne,za niemale pieniadze,a gdy on chce sie budowac i zakładac rodzine ,chce meic dziecko to ona zmienia temat i mowi pozniej,a ma grubo po 30 stce?to kiedy pozniej dziecko? w wieku 50 lat?

Gość dwedwdwe
nie mowcie,ze to profilowe nic o niej nie mowi,moze dla was to bez znaczenia,bo jej nie znacie,gdyby jakas obca laska miała takie zdjecie,w pompie bym to miała,po prostu nie interesuja mnie "laski" wole facetow:),ale gdy jest to dziewczyna ,przyszła zona mojego brata,to sie martwie,bo juz 2 razy sie sparzył na takich własnie"dziuniach",ale zdrugiej strony ma swoj rozum...wiec co sie nim przejmuje,ale sam mi sie skazy i opowiada o swoim zyciu i liczy na jakies siostrzane rady..dwa razy na takich laskach ,lecacych tylko na jego kase sie przejechał..wystawiły go i tylko zalezalo im na jego kasie

Gość delikatna tonia
to jest gez i sprawdyili to dokladnie nawet cyas gdyie miesyka i ye nigdyie nie pracuje a operacje robil prawie 10 lat temu

Gość ersdrere
zwykła kobieca próżność nic więcej ,moze lubi gdy jakiś obśliniony onanista zaczepia ją na fb?

Gość dwedwdwe
delikatna tonia,masz cos z klawiatura?nie tak ,w ogole o czym ty do mnie piszesz?chyba tematy pomylila,s?:)

Gość robot robert
z tego co piszesz,to zwykla penera!!

Gość huihuih
chce sie po prostu dowartosciowac i tyle

Rozumiem Twoje rozterki autorko. A do tych co piszą, że "tylko chce się dowartościować" i to nic złego to mam pytanie: jaki będzie kolejny stopień dowartościowywania? Puszczanie się jak już usidli faceta? Zresztą, co to za wartości, które zależą od gołej d...y w internecie???

Gość dzendla bengla
no sory ale widać że twój brat ma slabośc do takich kobiet bo jesli tak jak piszesz on jest wspaniały, spokojny, chce budować dom i mieć dzieci to dlaczego nie zainteresuje się porządną dziewczyną normalnie ubraną ? widać twój brat gustuje w pustych zbereźnych kobitach uwielbia ją taką jaka jest a ty byś chciała żeby się zmieniła dla twojego brata no sory widocznie sa siebie warci i tyle

Gość dwefrwrre
dzengla bendla masz racje,b.madra dajaca do myslenia wypowiedz,niestety masz racje i w sumie nie moja sprawa,moze lubi takie kobiety,tylko,szkoda,ze jak sie wszystko mu rozpada,to wielce rozczarowany jest i sie wyzala nam i truje doope swoimi"trudnymi sprawami"

Gość yeti4
moze chce byc wyruchana od tyłu:)skoro od tyłu zdjecie daje

Gość jest w rui
i potrzebuje samca(ów)