Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana, smutna, zrozpaczona

tak strasznie upokorzyli mojego chłopaka... błagam przeczytajcie, pomóżcie!!

Polecane posty

Gość dwie łapki łatki dwie
Zgłosiliście to juz na policję?

Gość herohjierou
przeciez twoj ex moze tak robic za kazdym razem, kiedy ktos do ciebie przyjdzie, jakis nowy chlopak, dlatego wlasnie pownnnas to zglosic patologio. imponowalo ci wczesniej, ze twoj ex jest bad boyem, prawda?:D:D:D

Gość bajo bongo hej
Na policje i to szybko! Co z Ciebie za partnerka?

Gość tylko odpowiem...
Wiem coś o tym. Też kiedyś miałam takiego psychola, byłam z nim rok, zerwałam. Przychodził błagał dzwonił siedział na krawężniku przed domem. Kiedy zobaczył że to nei działa zaczął mnie straszyć, pisał psychopatyczne smsy trwało to 2-3 miesiące. Mniej więcej w tym samym czasie zaczynał się mój nowy związek, on znał mojego ex. Ex wydzwaniał do mnie i mowił co zrobi mojemu obecnemu, ciągle groźby itp. W końcu "ustawili" się na pojedynek (boshhh jak to prostacko brzmi) co z resztą zaproponował moj chłopak nie ex. Jednak ex pojawił się w wybranym miejscu i uciekł. Później trochę przycichło, ale ex zaczął uprawiać sabotaż, dziurawił opony jak widział auto na mieście, w końcu któregoś wieczoru podjechał pod mój dom i wybił przednią szybę w jego samochodzie, masakra. I chyba na tym się skończyło. Także współczuję zwłaszcza że chyba u Ciebie jest jeszcze gorzej

Gość tylko odpowiem...
Mieliśmy wtedy po 17-18 lat. Po latach dowiedziałam się że koledzy obecnego wybili ex szyby w mieszkaniu (po tym incydencie z szybą w aucie).

Gość a ja sie pytam?a
co z ta dziewczyna co szla razem z nimi?

Gość nauritius4434
Teraz bedziesz cale zycie sama bo ex bedzie obijal kazdego faceta z ktorym sie zwiazesz.

Gość borsuk to fryzura
blond na czubku pod spodem czarne , najwiecej ich spotkac w samolotach tanich linii lotniczych z benieficiątkami pod pachą ,beneficiątka to bachory wyłudzające zasiłki w anglii

Gość borsuk to fryzura
a na nogach białe buty ,nie moze byc inaczej

Gość minkaminka...
takie rzeczy się bezwzględnie zgłasza na policję.Na fb oczywiście nikt tego pana nie opisał, ku przestrodze, bo się każdy boi...a on się czuje bezkarny