Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość devokado

nie chce butli - wasze pomysly

Polecane posty

Gość devokado

problem polega na tym, ze mały skończył 3 miesiące i waży 9 kg co wiąże się z tym, że dużo je. Karmie piersią, ale niestety maly zaczął się domagać cyca co godzine w dzień jak i w nocy. Chciałam dokarmić małego, ale niestety nie akceptuje żadnych modyfikowanych mlek. spróbowałam dać mu też herbatke i wywsniopskowałam, że on poprostu nie akceptuje butli. Smoczki próbowaląm rózne - i te na kształ sutka i Avent i zwykle i nic. Może któraś z Waszych pociech miała podobnie, może ktoś doświadczony ma jakiś pomysł. Raz poszłam na 3 godzinny spacer *ciagle maluch spał jak to na dworze, by go ''wyglodzić''( myślałam, że z braku laku weżmie butle. był tylko ryk. dałam cyca i moment Anioł. Martwie się że niedługo wogole nie będzie się najadał nawet co godzine. jest bardzo duży. ma 3 miesiące, 9 kg i 72 cm...

Gość keep warm
3mies i 9kg???? O_O

witaj, ładnie ci przybiera na piersi :) mój mało właśnie przybierał i też nie chciał butli :( i dopiero jakiś miesiąc temu w końcu stop :) ma już 2 latka:) może to teraz jakiś kryzys , że tak często się domaga , ja tak miałam , ale po jakimś czasie wracało do normy:) trzeba przetrwać, jeżeli chcesz go jeszcze karmić

mój synek do roku nic nie chciał, nawet nie znał co to jest herbatka :) po prostu mu to mleczko wystarczało :) więc ja bym się tak nie przejmowała, mój synuś do tej pory nic ze smoczka nie pije tylko z kubeczków

Gość devokado
Joanna - ja też bym chciała karmić piersią jak najdłuzej, ale mam umowe o zlecenie, macierzynskie nie przysluyguje i chce, musze od stycznia wrocic do pracy, bo kicha z kasą ;) No nic. Może komuś innemu udało się przyzwyczaić do butelki?