Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaa212121

jestem przerażona :(

Polecane posty

Gość olaaaaa212121

Witam wszystkie kobietki.chcialaym opisac Wam mój przypadek i prosić o pomoc ,ponieważ podejrzewam , ze mam raka;( ponad pół roku temu zaczęły sie moje problemy z kręgoslupem tzn silny bół w krzyżu ,który po jakimś czasie sam przeszedl.w sierpniu pod wpływem cięzaru strzelilo mi cos w kregoslupie tak z enie bylam w stanie sie wyprostować.Bol promieniowal do prawego uda z przedniej strony.Od tego czasu ból w krzyżu troszke jakby sie uspokoil,ale niepokoi mnie ból uda prawego:(jest to silny ,tepy ból dokladnie z przedniej strony umiejsowiony z boku,moge dokladnie wskazac gdzie znajduje sie ognisko bolu..okolo tygodnia temu zawuważylam sinika.jest maly ,ale nie chce mi zejść jest doklasnie w tym samym miejscu gdzie mnie tak strzasznie boli;/bylam na rtg odcinka ledzwiowego diagnoza: niewelka rotacja osi kregoslupa w lewo.nie wiem co to znaczy ,ale watpie zeby byl to bol zwiazany z bolem ktory odczuwam w udzie.Moje pytanie jest takie:czy ktras z WaS MIALA podobny problem?czy to może być jakis nowotwór?czy to moze jakis ucisk spowodowany ta rotacja kregoslupa?prosze o odpowiedz i z góry dziekuje.

Gość słotka idjotka
może być uciska na nerw lub żyłę. ale lepiej idź do lekarza i niech on rozwieje twoje wątpliwości. po badaniu krwi powinien już wiedzieć mniej więcej na czym stoisz. nie wkręcaj sobie nic zawczasu. bóle kręgosłupa są okropnie bolesne, więc ci współczuję:)

Gość olaaaaa212121
ja bylam juz z ta noga.powiedzial najprawdopodobniej jest spowodowany uciksiem na nerw ,ale przeciez nerwy w udach sa dlugie,a ten bol jest w jednym konkretnym miejscu..czytalam juz na roznych forach ze takie objawy sa podobne do objawow nowotworu;(dlatego weszlam tutaj na forum ,moze ktoras z Was miala podobnie lub kots bliski

Gość nie martw sie
ja mecze sie z bolami kregoslupa juz od 3 lat, mialam tomografie, rezonans, usg, przeswietlenie i miliony badan krwi- diagnoza- nic mi nie jest, to z przemeczenia. Zalecenia- cwiczyc.

Gość olaaaaa212121
nie martw sie, a bolala Cie noga lub w udzie tak jak mnie?

Gość olaaaaa212121
tylko ze ja mam dopiero 21 lat :(bol kregoslupa to jest pikuś , w porownaniu jaki bol czuje w tym je...... udzie.

Gość nie martw sie
tak, moje bole rozciagaja sie od gornego odcinka plecow az po krzyz i brzuch po uda, czasami bol jest tak silny, ze nie moge wstac, lekow nie biore bo nie pomagaja a nie chce sobie zniszczyc zoladka, moj lekarz twierdzi, ze to miesnie i jedynym ratunkiem sa cwiczenia z rehabilitantem...

Gość olaaaaa212121
dziekuje za odpowiedz:) ale i tak ciagle mam czarne mysli ze to akis nowotwor, ze bede miala amputowana noge itd,wiem ze to jest smieszne, ale juz mi to tak na psychike wjechalo , poprostu ciagle o tym mysle.no w sumie przez to ze mnie tak boli.w przyszylym tyg na pewno pojde do innego lekarza i zrobie rtg nogi.

Gość olaaaaa212121
a jeszcze mam pytanie jedno.dlaczego jednym z objawow nowotworu jest chudniecie?chudniecie jakie?np 5 kg na miesiąc?