Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciota czy nie???

mój chłopak zna sztuki walki a mimo to nie uderzył gościa który go zaczepił...

Polecane posty

Mam nadzieję, że to prowokacja... a tak na marginesie - czemu ludzie uważają obelgi pijanej osoby za obelgi? Przecież taki człowiek ledwo jest w stanie powiedzieć jak się nazywa, jak można czuć się obrażonym. To już małe dziecko ma większą świadomość tego co mówi...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrg
powinnas byc z niego dumna idiotko

Gość Afraina
Chłopak zachował się świetnie. Chciałabym mieć takiego.

Gość sdfg
ja tez mysle ze chlopak ma klase a ty dziewczyno sie ogarnij zreszta jak byl by ciata a dobrze ciebie traktowal to co rzucilabys go - zalosna jestes i tyle sorry

Gość Afraina
Chłopak zachował się świetnie. Chciałabym mieć takiego.

Gość arnoldboczekszwardzeneger
jestes totalna idiotka ja pierdole . Co za tepe dzida z ciebie bosz

nie ciota!!!!

Gość kolkolkoo
Szkoda go dla ciebie, jesteś głupia i pusta, ale może on to odkryje ....

Gość kolonjbgfdd
szkoda go dla ciebie , jest głupia i pusta. Tylko mu życzyć aby to dostrzegł:)

Gość olaola89
oo boze, sorry ale jestes idiotką :P facet zachowal sie super i zycze mu zeby przekonał się wkrótce jaka ma dziewczyne i znalazł sobie kogoś na swoim poziomie .. ;p;p

zachowanie jego w stosunku do ex też jest super faceta nie poznaje się po tym jak zaczyna a po tym jak kończy...

głupia baba :D

Gość phiphiiii
to musi być prowo. Żaden normalny facet ( a ten z opisu fajny jest) nie byłby z taką "dziunią".

są razem 3 miesiące może nie zna jej jeszcze dobrze dajmy im czas wątpię, że facet cały czas z nią siedzi praca na besenie plus treningi... spokojnie :D

Gość wierzcie mi albo nie......
ale mam wrażnie, że znam tego chłopaka. Że chodził ze mną do grupy... dziewczyna która wyjechała do włoch, boks tajski wszystko się zgadza... nie wiem obecnie co u niego. Autorko czy Twój Chłopak ma tatuaż na lewym bicepsie, jest mega przystojny, ma czarne oczy i zawsze zajebisty zarost i jest mega wiernym zasadom..??? miał wiele okazji, podobał się dziewczynom ale chyba w życiu nie zdradziłby swojej (tej byłej co była we włoszech) a co 2 się w nim bujała tylko nie wiem czy mowa o tym samym ale możliwe świat jest mały. Tamten miał na imie Tomek. W sumie jak to czytam to współczuje mu jeśli to on naprawdę dla niego wyjątkowa dziewczyna ewa taka była szkoda że im nie wyszło

Gość .........????
i co, że go nie uderzył???? bardzo dobrze to i nim świadczy

Gość .........????
jak można nazwać takiego chłopaka ciotą????

Gość qqwrtyuiopoiuytrwq
ty pustaku

Gość qqwrtyuiopoiuytrwq
jak bohater się zxachował

Gość qqwrtyuiopoiuytrwq
w syt z byłą też

Gość ciota czy nie???
był u mnie i gadaliśmy o tym... zaskoczyło go moje pytanie i zapytał czy pobiłabym np dziewczynkę z podstawówki gdyby mnie zaczepiała... dla niego to to samo lata treningu, umiejętności, siłowia... każdy ma swoje pasje on bije się tylko z takimi którzy podzielają jego pasje z rówqnymi zawodnikami a słabszych się nie rusza szczególnie poza klubem...

Gość energy value proteine
Twój facet zachował się po pierwsze z klasą, po drugie bardzo rozsądnie. Trenowałam kyokushin przez 5 lat i właśnie za bójkę wyleciałam na 3 miesiące z treningów i nie będę brała udziału w najbliższych zawodach. A nie zrobiłam nic strasznego bo stanęłam w obronie koleżanki, tylko mnie poniosło. W moim klubie panuje taka zasada, że oczywiście można się bronić, możesz kogoś obezwładnić jeśli ci zagraża, uderzy cię lub chce to zrobić natomiast nie możesz go stłuc na ulicy. Jeśli zrobisz komuś krzywdę i sprawa trafi do prokuratury to działasz na niekorzyść klubu, psujesz mu opinię i po prostu łamiesz zasady których Cię tam uczą a mianowicie okazuje się, że nie jesteś osobą opanowaną, wytrzymałą psychicznie a sport to nie tylko duch walki ale właśnie wytrzymałość psychiczna. Nie sztuką jest być tępym osiłkiem, sztuką jest umiejętne korzystanie z możliwości jakie posiadasz a od tego jest mata, nie chodnik.

Spytałaś faceta dlaczego tak zareagował na tę sytuację, a powiedziałaś mu o tym że pytasz przypadkowych ludzi o zdanie na jego temat pod nickiem "ciota czy nie???"? Przepraszam za taką personalną uwagę ale właśnie ten nick stawia Cię w bardzo niekorzystnym świetle. Nie powątpiewaj już w słuszność jego reakcji, bo to ci wszyscy tu pisali mogłaś sama wywnioskować, bo go znasz.

Gość ciota czy nie???
nie, nie powiedziałam :P

Gość 347890765678
to powiedz może okaże aię ze nie jest ciotą i ci przypierdoli :D

Gość 347890765678
ale by było :D

No to uświadamiam Cię, że szacunek dla partnera objawia się nie tylko tym jak odnosimy się do niego osobiście ale także jak się o nim wypowiadamy. A Twój facet z pewnością nie zasłużył na miano cioty.