Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciota czy nie???

mój chłopak zna sztuki walki a mimo to nie uderzył gościa który go zaczepił...

Polecane posty

Gość energy value proteine
"chciałybyście mieć takiego faceta???" Mój facet jest taki i nie narzekam ;) Tylko my oboje trenujemy i rozumiemy swoje podejście do pewnych spraw.

" no tak przyznaję rację... źle to wszystko napisałam o nim i faktycznie zachował się dobrze" Tylko ten wniosek nie powinien być podyktowany tym co mówią ludzie na forum ale Ty sama powinnaś w nim to widzieć. To jest związek, Ty jesteś jego partnerką i to Ty music mieć wyrobioną opinię o nim, bo w innym przypadku chyba nie chcesz zasięgać za każdym razem rady na forum?

Gość kolega w dresie
heh, czemu nie masz swojego zdania autorko ? A jakby ci napisali cos w stylu ''rzuc go - to pedal - itp'' tez bys posluchala ?

Pewnie wzięłaby takie rozwiązanie pod uwagę...

Gość wifigdansk
bardzo mądre i dojrzałe zachowanie. agresja świadczy nie o sile a o słabosci człowieka.

Gość tghjujhg
ciota czy nie... jestes pusta idiotka ktora jest z tym chlopakiem tylko i wylacznie dlatego ze trenuje i umie sie bic... i nie tyle on co ty chcesz byc pewna ze on jest silny i najlepszy. na sile szukasz tego aby sie z kims pobil .... dam ci dobra rade- podejdz do jakiejs sciany i udez glowa co najmniej 50 razy ... moze to ci pomoze zmadrzec... JESTES BAAARDZO PUSTA I GLUPIA .... i szkoda mi chlopaka ze marnuje na ciebie czas !!!

Gość hihihihihahahahahahehehehehe
ej a łykasz mu?

Gość autoreczka naoglądała się
za dużo filmów i myśli, że jak ktoś trenuje, to po to, żeby się na ulicy być, jak się jakiś menel przyczepi. klasę pokazał twój chłopak, a ty jeszcze nie dorosłaś.

Gość autoreczka naoglądała się
za dużo filmów i myśli, że jak ktoś trenuje, to po to, żeby się na ulicy być, jak się jakiś menel przyczepi. klasę pokazał twój chłopak, a ty jeszcze nie dorosłaś.