Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia080986

28tc - 20 kg na plusie !!!!!!!!

Polecane posty

Gość natalia080986

jestem załamana ! Zaczynam dopiero 28 tc a już mam 28 kg na plusie. Fakt, ciążę mam raczej leżącą, l4 od 7tc, przed ciąża schudłam 7kg no i palić przestałam, ale ........... nie wierze ! po prostu niewierze ... Sa tu jakieś rekordzistki ? Jak myślicie jak sie to moze skonczyc ?

Gość natalia080986
podnosze !!!!!!!!!

Gość zrzucisz
niech sie dzieciak zdrowy urodzi'\ choć mnie samej slabo jak widze 6 kilo wiecej w 19 tygodniu...ale tylko brzuch i cycki, reszta stoi jak stała. Ale glowa do góry.

Gość bbzbzbbz
Ja jesfem w 34 tygodniu i mam 26kg na plusie,jakos sie tym nie martwie,zaraz po traci sie.10 kg

Gość zelowka
Hm... ja w całej ciąży przytyłam 5 kilo... nie wyobrażam sobie takiego nadbagażu... I nie chodzi o ocenę, ale o świadomość tego, jak ciężko jest z każdym kilogramem. I jak będzie wyglądała skóra:( współczuję :*

Gość natalia080986
Samej sobie tez współczuje,bo wiem jak ciężko jest zrzucić. Lekarz mówił,że nie ma tak źle,że równomiernie tyje,no ale nijak nie umiem tego wyhamować,a na ost.wizycie już mnie opieprzył i skierował do diabetologa. Jem,jem,jem -non stop! I w sumie na 20kg nie mam wymówki :-( ciażowych to może z 6 a reszta? Brak ruchu,l4 (a prace mam fizyczna),rzuciłam palenie, efekt jo-jo bo schudłam 8 kg przed (chociaż-schudłam ćwiczeniami i dieta 1500 kcal), noo ale reszta - 80% to moje zachcianki. Jestem taka zła!

moze wybierz sie do madrego dietetyka ktory w sposob racjonalny i zgodny z twoim obencnym stanem ustali jakas diete,no i zrob badania czy nie trafila ci sie przypadkiem cukrzyca ciazowa,moja kuzynka to niestety miala w ciazy i kg po porodzie juz nie zgubila zatem trzymaj reke na pulsie

Gość Mężata
Moja mama przytyła w ciąży ze mną bardzo dużo, ale szybko straciła po powrocie do pracy. Też pracowała fizycznie, jak Ty, więc możliwe, że i Ty tak będziesz miała :)

To jest dużo za dużo. I chodzi tu o Twoje zdrowie i zdrowie Twojego dziecka, a nie o wygląd. Sama byłam w ciąży i wiem, że po pierwsze apetyt ma się niesamowity, a po drugie hormony inaczej pracują, jednak należy starać się nie przytyć wiele. Co do "skóry" to bywa różnie, może będziesz miała szczęście, moja kol. przytyła w ciąży 25 kg i skórę ma piękną, ja przytyłam 11 kg i mam słoneczko z rozstępów wokół pępka.

Gość natalia080986
Zdaje sobie sprawe! Niewiele z tego to kg ciażowe. Skontakuje sie z diabetologiem (chociaż w sumie-nie wydaje mi się,żeby to cukrzyca byla-mierze cukier codziennie). Tarczyca też ok. Za dużo zre po prostu. Moja mam tyła w każdej ciąży 25 kg (a miała je 4),moje siostry - 27 i ... równiusio 40 kg ! W 3 trym aż 20 kg!