Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zara kozaki.....

Buty Zara co myślicie?

Polecane posty

Gość Zara kozaki.....
halo ...

Gość jda drogosz
czytałam dziś opinie o nich że są z reguły kiepskiej jakości, dobre na delikatne chodzenie,,, gorzej jak zmokną czytałam ze cena jest c horondalna w stosunku do ich jakości

Gość Zara kozaki.....
ktoś sie może wypowie

Gość ZARA to badziew
za niemałą kasę.Jak cenisz dobra jakość i wygodę to raczej poszukaj gdzie indziej.Zara już dawno zeszła totalnie na psy.

Gość jda drogosz
uważam że to są niskiej jakości buty za wygurowaną ceną nie miałam osobiście, ale czytałam opinie na forum - buty są dobre na "suchą: pogodę z wad: bywają niewygodne, mało trwałe, sklepy które specjalizuja sie w ciuchach raczej nie maja dobrych butów miałam balerinki, szybko się przetarły

szkoda kasy na buty z zary. Obuwie za 300-400 zł ze sztucznego tworzywa. Idź do ryłko albo nawet lasockiego i kup za tą cenę fajne kozaczki czy botki ze skóry.

Gość mi sie podobaja ale na Polskie
zimy to one za bardzo sie nie nadają ładniej by sie prezentowały z czekoladowym brązem

Gość na pomarańczowo....
niezłe ale ja nie mam dobrych doświadczeń z tą firmą, miałam dwie pary butów z Zary i mogę śmiało powiedzieć że choć wyglądjaą fajnie to są źle wyprofilowane i niewygodne

Gość zara,
powiem, sam nie wiem. A czy prawidłowa jest forma - "zarachuje"? Nie, powinno sie powiedzieć "zaczekajcie panowie"