Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgnesMagnes

Chcę uzyskac odszkodowanie

Polecane posty

Gość gość
Warto mieć na uwadze sprawdzone firmy, przy których nie będzie strsowania się nie potrzebnie tylko jest się pewnym, że doastanie się należne pieniądze za straty. Osobiście mogę polecić ich https://euco.pl/

Gość gość
Zgadzam się z opiniami powyżej. EuCo jest bardzo skuteczną firmą :)

Gość gość
Zgłoś się do jakiejś pewnej firmy -np. EuCO, bo samemu ciężko cokolwiek wywalczyć. A oni mają naprawdę dużą skuteczność :)

Gość Daroo87

Jeżeli w  dalszym ciągu chcesz uzyskać odszkodowanie to zerknij na stronę WaszeOdszkodowania.pl zbierają bardzo dużo pozytywnych opinii więc muszą być dobrzy, pomogli już wielu osobom.

Gość Martyna

Zajmowanie się samemu takimi sprawami bywa wyczerpujące. Sama kiedyś próbowałam odzyskać pieniądze i sprawa wydawała się nie mieć końca. W końcu zaczęłam szukać jakiejś kancelarii i trafiłam na advoco.pl. Specjalizują się oni w odszkodowań, a do tego gwarantują świetny kontakt. Czasami warto sięgnąć po pomoc profesjonalistów i zapomnieć o stresie.

Gość Kalinka

Polecam zasiegnac opinii profesjonalistow bo nie ma sensu ciagac sie miesiacami a nawet latami po sadach. ja tak mialam za zniszczenie samochodu. sprawa skomlikowana, w t&w krakowskiej kancelarii sie za to wzieli i troche to potrwalo..ale sie udalo.

Gość Michał91

W T&W naprawde sie staraja, a przeszedlem przez rece kilku kancelarii 😮 trudna sprawa..

Gość werka

W odszkodowaniach komunikacyjnych z tego co mi wiadomi, to EuCO się specjalizuje. Można do nich na infolinię zadzwonić i się wszystkiego dowiedzieć. 

Gość stefa

Wygrana w takiej sprawie jest możliwa, jeśli reprezentuje Cię dobry adwokat. Ja miałam to szczęście, że trafiłam na pana Cejrowskiego z tczewskiej kancelarii. Doskonale sobie poradził. Wygrałam dzięki niemu!