Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna radosnaa

Mężczyzn nalezy trzymać krótko i należy ich kontrolować na każdym kroku

Polecane posty

Gość panna radosnaa

Meżczyźni to takie stworzenia ktore w genach maja oszukiwanie, klamstwa i zdrady. Dlatego na poczatek zwiazku nie nalezy dac sobie wejsc na glowe. Facet musi wiedziec, ze to my kierujemy zwiazkiem i to my ustalamy reguly. Aby nie bylo ze jestesmy despotyczne, dajmy mu czasami podjac jakas decyzje, ale oczywiscie malo wazna;-) Jesli facet zrobi cos wbrew naszej woli to od razu foch i jak sie nie odzywamy dluzszy czas do niego to na pewno wroci skruszony do nas Pamietajcie mezczyzne nalezy sobie wychowac i od poczatku pokazywac ze to my rzadzimy a jak nie to foch i po sprawie :-D U mnie to dziala a nie jestem w pierwszym zwiazku i nie mam 20 lat:-) Przeglądanie telefonów, maili oczywiście dyskretnie np pod pretekstem przeglądnięcia zdjęć z komórk :-P i pozwolą nam sprawdzać co on robi. Jak wyjdzie gdzieś z kolegami robić mu wyrzuty sumienia, że z nami nie wychodzi, że zmienił się, że się na nim zawiodło itd. Kompilacja tych zachowań powinna być różna by się facet nie zorientował w naszych gierkach. Należy cały czas porównywać się do swoich koleżanek, które to są "traktowane jak księżniczki" przez swoich mężczyzn z klasą ( koniecznie należy zaznaczyć to słowo klasa !! ) Uwierzcie mi, że po tym wszystkim facet będzie całkowicie od nas zależny i nie wejdzie nam na głowę a to my będziemy rządzić w związku. Bo przecież zawsze ktoś ma dominującą pozycję. Jeśli nie chcecie być na dole to musicie zastosować tego typu zachowania - powodzenie gwarantowane ;-)

Gość Moniiiii
SAMA BYM TEGO LEPIEJ NIE UJĘŁA.MÓJ TEŻ CHODZI NA KRÓTKIEJ SMYCZY,JA WALNĘ FOCHA,CZĘSTO TAK OBRÓCĘ SPRAWĘ ,ŻE NAWET JAK JEST MOJA WINA,WYJDZIE ,ŻE JEGO-PRZEPROSI,POZDRAWIAM CIĘ FOCHLIWA,TRZYMAJ TAK DALEJ,BO FACET Z NATURY TO ŚWINIA I NIE TRZEBA O TYM ZAPOMINAĆ

a ja nie walę fochów, pzyjęłam taktykę taka jaka na mnie działa tzn, mówię poważnym tonem, jak rodzic że tak sie nie robi, ze człwoiek dorsły tak nei postępuje a jemu jest głupio...

Gość szaraczek
Oooooo. Co wtedy,gdy Wasze gierki nie są żadną tajemnicą dla mężczyzny?

Gość szaraczek
panna radosnaa "Meżczyźni to takie stworzenia ktore w genach maja oszukiwanie, klamstwa i zdrady(...)". Odrobinę przesadziłaś zaliczając wszystkich mężczyzn do tej kategorii. Nie wszyscy tacy są.

Gość Monisiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
faceci sa tak samo zakłamani i kombinują jak kobiety,chyba bym musiała na głowe upaść zeby kontrolować męża