Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

davidkowa

kolezanka z klasy mojego chlopaka

Polecane posty

Od kiedy moj chlopak poszedl do zawodowki, poznal tam dziewczyne. Z dzieckiem (niby po gwalcie). od początku mi podpadała tym , że chciała sie znim umawiać, wypisywała mu na nk wiadomosci typu ,, po szkole w poniedzialek na mnie czekaj" i jakies głupie sms. Robiłam mu o to mega awantury, bo twierdzi ze jest ładna i wgl, ale sie z ni nie chce spotykac i to ona jest nachalna i wypisuje mu głupoty. Problem tkwi w tym, ze boje sie o zwiazek. Jestem z nim 10 msc, i ta pinda moze wszystko zepsuć. Jestem w tym kregu teraz najsłabszym ogniwem, bo niewiem co mam robic, a pizda moze wykorzystac kazda sytuacje i sie z nim umawiac. A skad ja mam wiedziec co robia na lekcjach?? co bedzie jezeli go uwiedzie? przeciez laski nie wezme i od tak nie zaatakuje bo to nic nie pomoze a narobie sobie problemow. mam podchodzic do tej sutyacji łagodnie czy trzymać go na krótkiej smyczy i robic awantury o bele co ? na prawde, niewiem co mam robic zeby wyzbyc sie ,,problemu"... dodamjeszcze, ze on ie juz raz z nia spotkal i cos tam sie potem powadzili ale itak dalej do niego wypisuje. prosze o pomoc kobitki licze na was :)

Gość 3243242
Jesteś chorobliwie zazdrosna i niedojrzała emocjonalnie. Ta dziewczyna z dzieckiem ma na pewno bardziej poukładane w głowie niż ty. Pewnie skończy się to tak, że chłopak cię dla niej zostawi.

Gość taka jedna mala wredna ;))))
Olej goscia, jak chce sie spotykac z inna to niech to robi. Widocznie nie jest Toba zainteresowany mimo tych 10 miesiecy. Nic na sile. Jak by nie chcial sie z nia spotykac i wolal Ciebie, to by tego nie robil. Glupia jestes? Czy tylko taka udajesz? Co robic? Olac, zostawic, znalezc szczescie u boku innego i tyle.

dziewczyna ma 16 lat, i udaje głupia. ja 19, i na pewno nie ma poukladane w glowie, bo po jej zachowaniu raczej tego nie widać. nie znasz- nie oceniaj, i nie mow, ze ma wiecej w glowie, bo ma w niej pstro i siksa proboje mi go poprostu odbić.. Gdybys znal moje zycie, i przeszedl chociaz polowe tego co ja- myslal bys inaczej, wiec nie zawracaj mi gitary, glupimi odpowiedziami bo wcale mnie to nie rusza. oczekuję tu jakiejs porady, a nie informacji ze laska jest pewnie madrzejsza ode mnie. LUDZIE czytajcie ze zrozumieniem a potem piszcie......