Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkie ciało?

Pytanie raczej do facetów

Polecane posty

Gość brzydkie ciało?

Od razu mówię, że mogę pisać głupoty ponieważ nie jestem zbytnio doświadczona (Mój facet jest moim pierwszym partnerem seksualnym) Zastanawiam się czy go podniecam. Seksu chce ciągle kochamy się prawie codziennie a nawet kilka razy dziennie. Jak leżymy i oglądamy np film to nie może się powstrzymać i bardzo często zaczyna się do mnie dobierać. Kiedy się całujemy, przytulamy lub zaczynamy pieścić to wzwód ma bardzo szybko. Mimo to i tak mam wątpliwości czy mu się podobam. Otóż przez cały czas mówi się o tym, że faceci są wzrokowcami a u mojego faceta to się trochę nie potwierdza. Kiedy widzi mnie nago np jak biorę prysznic, kąpię się (a nawet gdy robimy to razem) czy przebieram się to widzę, że nie ma wzwodu. Dzieje się tak dopiero gdy zaczyna mnie dotykać. Czy to może oznaczać, że mu się nie podoba moja ciało?

Gość kamil1979jgora
ile ma lat?

Gość brzydkie ciało?
23

Gość brzydkie ciało?
on ma 30 ja mam 23 :P

Gość kamil1979jgora
To OK. Koło 30-stki nie stoi non-stop wiem to po sobie. W razie czego idź do seksuologa, on to potwierdzi.

Gość brzydkie ciało?
Nie chcę mu mówić o tym żeby go nie martwić. On twierdzi, że mu się podoba moje ciało jednak ja nie miałam pewności. W seksie nigdy nie było problemu, żeby mu np opadał itp Po prostu jest tak jakby niewrażliwy na bodźce wzrokowe. Jak się np całujemy to wzwód ma momentalnie

Gość kamil1979jgora
Koło 30-stki to normalne. Idź do seksuologa on ci to potwierdzi. Ewentualnie rozważ jakieś szpilki pończochy itp. im starszy facet tym bardziej lubi takie przebieranki

Gość brzydkie ciało?
Zastanawiałam się właśnie nad jakimiś przebierankami, rozmawiałam z nim o tym i on powiedział, że dla niego to bez różnicy bo mu się we wszystkim podobam. Raz jednak założyłam pewne wdzianko to wydawał mi się bardziej zadowolony na mój widok niż zwykle. Może zastanowię się nad jakimś nowym zakupem

Gość kamil1979jgora
albo poproś go żeby ci zrobił np. sesję zdjęciową może nie od razu nago ale w bikini czy coś

Gość brzydkie ciało?
sesje zdjęciowe (zarówno nagie jak i pół nagie) mamy już za sobą. Jednak zawsze można to powtórzyć

Gość kamil1979jgora
No to skoro zrobił Ci sesję to nie ma się czym dręczyć. Przecież nie zrobiłby takich zdjęć jakiemuś paszczurowi.

Gość jestem szalona mówię ci
Działasz na niego dziewczyno, nie masz się czym martwić. Swoją drogą po paru latach związku nawet dotyk juz nie będzie wystarczał;)

Gość brzydkie ciało?
Tylko, że z tymi zdjęciami było tak, że doszłam do wniosku, że nie powinniśmy trzymać takich rzeczy w obawie, że ktoś może je znaleźć. Poza tym te zdjęcia mi się nie podobały. Chciałam je usunąć jednak on się na to nie godził. Później sama je usunęłam. Minęły 2 miesiące i on nadal nie zauważył, że tych zdjęć już nie ma

Gość brzydkie ciało?
chyba nawet 3 miesiące minęły...

Gość kamil1979jgora
no to jest czas na nową sesję w takim razie.

Gość kamil1979jgora
w jakim sensie zdjęcia Ci się nie podobały?