Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -EnegyDrink-

Jaki stanik przy oklapłych piersiach po karmieniu?

Polecane posty

Gość -EnegyDrink-

Witam, karmiłam swojego synka 6 miesięcy na dodatek przytyłam w ciąży 25kg, moje piersi z 75B urosły do 85-90D, podczas karmienia wyglądały super pełne i jędrne ale jak przestałam to jakby się wypompowały :( schudłam nadmiar kg wróciłam do dawnego ciała a piersi są obwisłe i małe. Nie wiem jaki stanik kupić żeby wyglądały dobrze, czasem przy schylaniu mi wychodzą ze stanika trochę wiem że jest źle dobrany i chcę kupić nowe tylko nie drogo. Możecie coś polecić??

Gość alakakak
aleś sie zaniedbałam mąż wymieni na ładniejszy model, i po co ci to było

Gość zonaKraka
Przede wszystkim polecę sklep gdzie dobierają rozmiar i uczą zakładania stanika- a to nie takie proste jak myślałam. Kupiłam w końcu porządny i drogi- tu Cię nie pocieszę) ale różnica wielka... Może jak nauczysz się dobierać dobrze stanik, to i z tanich modeli łatwo coś znajdziesz.

popieram zonę kraka - niestety w takim wypadku trzeba zainwestować w dobry i odpowiedni stanik i udac sie do wlasciwego sklepu

Gość tortillla
jak wychodza ze stanika to znaczy ze za maly :o wejdz na mape stanikowa swiata, znajdz dobry sklep i tam ci doradza jak tez mialam oklaple bo podczas karmienia zaniedbalam to i nie kupilam dobrych stanikow ale po ilus tam tygodniach chodzenia w dobrym, dobranym, niekoniecznie bajecznie drogim staniku, stan ich sie bardzo poprawil