Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Awi2012

najpierw slub a wesele za rok.

Polecane posty

Gość to jakiś żart?
najpierw ślub a za rok wesele. A ślub jeszcze dlatego bo dziecko, co za bezsens. W najgłupszych snach nie wymyśliłabym tego. Na raty to się pożyczkę bierze, a nie wesele po roku urządza

Gość czy wam odbilo z tymi morałami
zrob jak chcesz, bez problemu. Twoj slub, twoje wesele. Poza tym dziewczyna nie napisala, czy to nma byc cywilny czy koscielny, czy oba.

Gość czy wam odbilo z tymi morałami
ja wzielam slub (cywilny) i nie robilam zadnego wesela,tylko obiad dla najblizszej ( 14 osob) rodziny bo od razu wyjechalismy w podroz, imprezę dla przyjaciól zrobilismy po 4 miesiacach.,bo tak nam było wygodniej Nikt sie nie dziwil, nie wybrzydzal

Gość rozwiellita
Moja koleżanka ślub cywilny wzięła 7 lat temu, a niedawno - koscielny połączony z chrztem jej dwóch corek (starsza ma jakieś 4 lata, młodsza rok). I gówno komu do tego. Nie wiem, jak osoby postronne w ogóle mogą miec jakikolwiek problem z tym, kto kiedy bierze jaki slub

Gość hehaaaeaa
Nie no, pewnie, wszyscy sobie róbmy jaja z wiary i jej obrzedów...

Gość rozwalają mnie takie
idiotki :o nogi przed ślubem rozkładają, robią dzieci a potem czym prędzej trzeba wskoczyć w białą suknię, welon obowiązkowo i pokaz przed rodzinką ślub kościelny brać i uważać się za pobożnych katolików zapominając oczywiście o ciężkim grzechu który popełnili przed ślubem :D Typowe dla polaczków. Ślub brać na pokaz z dzieciakiem u boku...