Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysztofnarzeczony89

Co zrobic z polska narzeczona ktora wyjechala do USA i zdradzila mnie tam

Polecane posty

Witam, potrzebuje pomocy jak wyzej w temacie. Jestem narzeczonym Kasi, ona wyjechala na poczatku sierpnia do Stanow Zjednoczonych jako opiekunka dla dzieci, i by uczyc sie tam. Bylismy zakochani,Kasia wyjechala by zarobic, zorientowac sie,wkrecic sie w tamtejsze zycie i po roku na tyle co miala tam mieszkac sciagnac mnie do siebie. Ja tu zostalem by zarobic, i skonczyc ostatni rok studiow. Przez sierpien i wrzesien bylo ok , codziennie rozmawialismy poprzez skype, facebook, telefony zapewniala ze mnie kocha, ze teskni ale juz malo zostalo i niedlugo sie zobaczymy. Jednak potem miala coraz mniej czasu, czasem rozmawialismy tylko 2 razy w tyg. Ale do sedna sprawy. 3 dni temu na facebooku zerwala ze mna zwiazek i usunela nasze zdjecia i widze ze dodala nowe zdjecia z jakims Matthew na ktorym CALUJA SIE i przytulaja, w dodatku opisy po angielsku typu moje kochanie i ustawiony zwiazek z nim na jej profilu. Wpadlem w furie zaczalem wydzwaniac do niej jednak nie odbiera. Zaczalem wypisywac na facebooku do niej a ona odpisala mi tylko " Jest jak widzisz " . Za 10 miesiecy ona ma wrocic do polski bo skonczy jej sie tamten pobyt,co ja moge zrobic by sie na niej odegrac? Czy moge jej jakos uniemozliwic wyjazd do niego spowrotem? Bo watpie zeby ten amerykanski zigolo chcial przeniesc sie dla niej do polski. Moi rodzice sa oburzeni, moi przyszli tesciowie tez. Czy ja moge cos jej zrobic za taka zdrade, mimo ze nie jestem jej mezem, nie mamy dzieci tylko jestem narzeczonym ? Jestem zalamany, wciaz ja kocham i nienawidze a nie mam mozliwosci by jechac teraz do USA i tamtemu po prostu wpier*****. Krzysztof

Gość ona nie wróci
do Polski, będzie tam bez wizy ze swoim amerykańskim żigolo - nie tym to innym

Gość kredka bambino
nic nie mozesz zrobic. Co wiecej oni moga sie w ciagu tych 10 mcy pobrac i zobaczysz ja jak swinia morze

Gość Bananaaa
Nic nie zrobisz. A ona ma 10 m-cy żeby wyjść za mąż w USA i nie będzie musiała wyjeżdżać

A dlaczego chcesz tamtemu wp...ć? To on Cię zdradził czy ona? Nie ten to pewnie znalazłby się inny, który wpadłby jej w oko, a widocznie panna ma problemy z trzymaniem nóg razem skoro nawet przed ślubem nie może nad sobą panować i zrywa z Tobą w ten jakże kulturalny i wysublimowany sposób. I zastanów się czy z kimś takim chcesz mieć dalej cokolwiek wspólnego.

Gość Truskawkowa mama...
prostuję - BYŁEŚ narzeczonym Kasi

Gość Truskawkowa mama...
Daj spokój. Najwyraźniej nie byłeś tym jedynym a ona Cię nie kochała. Pojechała, zobaczyła inny świat, zachłysnęła się. A Ty leczysz urażoną dumę na forum zazdroszcząc jej odwagi i doświadczenia w innym kraju

Gość Czesio z Wrocławia
haha, żałosne :classic_cool: trzeba było ją rzucić już przed wyjazdem, polki to kurwy i wiadomo było, że tak to się skończy :classic_cool:

Nie odzywala sie do mnie tydzien przed "zerwaniem" na facebooku, ale kiedy ostatni raz rozmawialismy to twierdzila ze mnie kocha tylko ma tam pare spraw i jak bedzie miala czas to od razu zadzwoni. Ja wchodze na facebooka a tu takie cos! Bylem kompletnie nie przygotowany na cos takiego! Ona za 10 miesiecy bedzie musiala pokazac sie w Polsce, pytanie tylko co ja moge wtedy zrobic, juz prawie wszyscy nasi wspolni znajomi jej nienawidza, zostaly tylko jej dwie najlepsze przyjacioleczki co jej bronia.

Gość real simian raticus true
to kobieta wybiera dawcę nasienia! DEBILEK I FRAJEREK RODZI I PŁODZI SIĘ NAJWIĘCEJ! NAJGŁUPSI LUDZIE MAJĄ PRAWO DO ROZPŁODU! USA NIEPOTRZEBUJE JUŻ WIĘCEJ NOWYCH IMIGRANTÓW! USA MA ZA DUŻO MORD DO WYŻYWIENIA! POLACZKI JUŻ NIE CHCĄ SIĘ ROZMNAŻAĆ!

No ale nie rozumiem co chcesz osiągnąć? Chcesz ją za włosy przyciągnąć, żeby z Tobą była- po czymś takim?! I jeszcze Ci do końca niemal ściemniała o jakiejś miłości- człowieku przecież już pewnie od dawna sypiała z tamtym, a Ty łykałeś każde słowo jak pelikan. Po co Ci prowadzenie jakiejś wojny podjazdowej- znajomi, rodzice... zajmij się sobą i korzystaj z życia.

Polly84 - nie moge sie z tym pogodzic to jest noz prosto w serce.

Gość jowita jak z bajki
a dlaczego za 10 miesiecy ona bedzie musiala wrocic?

pisała mi,ze jest w ciąży z murzynem i chce urodzić w pl.

Ale zrozum, że tylko będziesz się poniżał. Co chcesz osiągnąć? Zemścić się czy żeby do Ciebie wróciła?

Gość ojoippp
czy możesz jej coś zrobić??Jasne ale wtedy pójdziesz siedzieć.Wiem że zrada to okropne świństwo i przyznaję że twoja była zachowała się jak świnia ale odpuść sobie ją bo tylko bedziesz miał kłopoty a i do miłości nikogo nie zmusisz,widocznie nie była ciebie warta

Gość jowita jak z bajki
jezeli chodzi ci o to ze konczy sie jej wiza to zapomnij. na bank nie wroci. tez tak mialam. mialam chlopaka ktory pojechal do usa, mial wize na 2 lata chyba, po roku ze mna zerwal, bo ja wizy nie dostalam. a on znalazl sobie inna- polke. minelo juz prawie 9 lat i nie przyjechal. juz ma staly pobyt. wiec nie miej nadziiei ze wroci.

Ona nie napisala mi ze zrywa ze mna, to wszystko wyglada na zasadzie domysl sie sam, ale na jednym ze zdjec z tym matthewem ma wciaz pierscionek zareczynowy ode mnie na palcu! I poza tym to on nie widzial ze wczesniej miala zwiazek i zdjecia ze mna na profilu? Czy wychu**la nas oboje? Wypisuje do tego kolesia, i uswiadamiam go kim jestem ale nie odpisuje.

Gość jowita jak z bajki
pierscionka nie sciagnela bo ladnie na palcu wyglada. nie badz naiwny. wiem ze ja kochasz, ale pogodz sie z tym i odejdz od niej z godnoscia.

Nie wiem co mam zrobic ze soba, czuje sie potwornie oszukany i ponizony a najgorsze jest to ze nic nie moge jej zrobic na taka odleglosc, bylismy razem rok, ufalem jej w kazdej sprawie, wszysycy twierdzili ze ona swiata poza mna nie widzi. Chciala ze mna miec dzieci ale wtedy gdy juz zamieszkamy razem w naszych wymarzonych stanach. Ja skoncze studia i co? Wyjade tam sam po czyms takim? Z wizja tego ze moge ich kiedys spotkac mimo ze na pewno osiedlibym sie w innym stanie. Sama swiadomosc tego ze ona tam jest mi nie pozwala. Wszystko leglo w gruzach jestem zalamany.

Gość jesteś tak żałosny że aż słodk
Powinieneś wychwalać jehowę, allaha, buddę, sziwę i wszelkich bogów, że jej kurestwo i skłonność do murzyńskich pyt wyszła teraz, a nie np po ślubie, czy po urodzeniu waszego dziecka. A to by prędzej czy później wyszlo. Poboli, poboli i przestanie - cały świat przed tobą. Do przeruchania masz blondynki, brunetki, azjatki, młode i stare... Za 5 lat urośnie jej dupsko, sflaczeją cycki, urodzi bękarty jakiemuś podczłowiekowi, a ty będziesz szczęśliwy, że to nie TY musisz się z tą maciorą męczyć.