Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nestyyyy

Czy ja histeryzuje?

Polecane posty

Gość nestyyyy

Moj facet wypisywal z jakaś panną. Spytałam się co to za numer, kłamał mi w zaparte, że to kolega. Dobrze wiedziałam, że to kobieta. Potem przyznał się, jak go przyparłam do muru. Mowi, że nic ich nie łaczy, że po prostu koleżanka. Nie odzywam się do niego 1.5 tyg, on czasem cos napisał, po czym dzisiaj dzwoni i sie pyta czy mi już przeszło i czy będzie normalnie. Normalnie to zaraz szlak mnie trafi. Nie chodzi nawet o fakt, że z nią pisał, może rzeczywiście nic ich nie łączy, bardziej chodzi mi o to, że mnie perfidnie kłamie. On uważa, że się nic nie stało, nie widzi problemu. Czy ja histeryzuje czy on jest głupi? Powinnam odpuścić i udawać, że wszystko jest OK?

Gość vvvvvvvvvvvvvvvv
a kij go wie

Gość No ale wiesz czemu kłamał??
czy dalej na to nie wpadłaś?Kłamał żeby właśnie nie było takiej sytuacji.A co to on jest że sobie do koleżanki napisać nie może?

Gość nestyyyy
Ja nie zabraniam mu pisać z koleżankami, czy mieć koleżanki, czy się z nimi spotykać. Po prostu zauwazyłam, że bardzo często z kims pisze i się denerwuje jak dostaje przy mnie smsy więc sprawdziłam. Jak by się przyznał, że to koleżanka to zareagowalabym zupełnie inaczej, a jeśli kłamie to wygląda to tak jakby mial coś na sumieniu.

Gość zapach surfiniii
Tak nie oddzywal sie bo pewnie zabawial sie z tamtą.jak ktos raz kłamie to bedzie juz kłamał zawsze. Za kazdym rogiem bedzie miał laske. No chyba ze przestanie mu stac na starosc

Gość coookes
to chyba on cos kreci

Gość denat czekoladowy
a jeżeli ma cos na sumieniu,to co? rzucisz go,znajdziesz sobie innego,powiesisz się,zawalisz szkołe,prace czy co tam robisz?

Gość nestyyyy
Nie będe tracic czasu na taki zwiazek, proste.

Gość denat czekoladowy
to pieknie,tylko czy aby napewno tu znajdziesz odpowiedż

Gość nestyyyy
Pytam tylko czy moja reakcja wydaje sie być przesadzona czy on zbyt błaho do tego podchodzi, sadzac, ze nic sie nie stalo. Nie oczekuje odpowiedzi czy ma kogoś czy nie

Gość mmmmmmmmmmm0
nie daj sobie wejść na glowe :)

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kłamał czyli miał cos do ukrycia,porozmawiaj z nim szczerze