Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanyjan43

Dziewczyna ciągle prosi o pomoc

Polecane posty

Gość fakt te prowokacje
są już coraz słabsze )

hahhahah, mało zarabia a przyzwyczaiła się do dużych pieniędzy?! No nie zabiłeś mnie teraz:D Przynajmniej jest szczera:D A wiesz, ja też jestem na rozdrożu, mam kochające serce i na pewno jestem od niej ładniejsza:D No i mamy dzieci w tym samym wieku;) Co Ty tak naprawdę wiesz o tej dziewczynie? Chyba tylko to, że się stara w łóżku?:D Bo to mi wygląda właśnie na taką znajomość zawartą od d... strony:D Nie obraź sie, ale chyba pora strącić Ci z nosa różowe okulary.

Potrzebna Ci kobieta, która pokocha Twoją córeczkę , to pewnik. Nie szukaj w necie , nie znajdziesz tam miłości dla siebie . Jesteś w wieku "produkcyjnym" , więc nie ma obaw , że pozostaniesz samotnikiem. Szukaj wytrwale , ale szukaj z głową , nie lataj w chmury. Zakładałeś już kiedyś wątek o podobnej treści ?

Gość o jejku jej
Przyjechales z zagranicy na urodziny jakiejs panny? A kto zostal z corka?

Gość Zakochanyjan43
Jestem tu pierwszy raz. Tak na marginesie miałem nadzieje ze ona pokochał moje dziecko. Kres nauczycielka i psychologiem w szkole. Jest osoba bardzo wykształcona, a nie jakaś prostaczką.

Gość Zakochanyjan43
Córka została z moimi rodzicami we Francji.

Gość o jejku jej
Jan zlituj sie kobieta, ktora niby jest osoba wyksztalcona, madra i takie tam jest nieszczesliwa w zwiazku ale go nie zakonczy bo przyzwyczaila sie do pewnego poziomu zycia, ktorego sama nie jest w stanie sobie zapewnic? A to, ze jest pedagogiem wcale nie swiadczy o tym, ze pokocha Twoja corke, moze predzej bedzie patrzyla na nia jak na pasozyta, z ktorym musi sie dzielic.

Przykro mi, ale jest prostaczką. Oczekuje od Ciebie pieniędzy, bo chce utrzywać wysoki standard życia. Pani psycholog, no proszę:) Pani psycholog nie umie zakończyć toksycznego związku i stanąć na własne nogi. Musi od razu uwiesić się na innym mężczyźnie:) Nie widzisz tego? Bierzesz za pewnik wszystko, co Ci opowiada? Bo na to wygląda.

Gość Zakochanyjan43
Jest to dla mnie wielki dylemat.

Gość o jejku jej
Zakochany dlaczego dylemat? Jak dluga ja znasz? Jak czesto sie widujecie? Co o niej wiesz? Dlaczego na pierwszym spotkaniu powiedziales, ze ja kochasz?

Gość o jejku jej
Ale tak po prawdzie to nie trzyma to sie kupy. Mieszkasz sobie w Francji i przez internet nawiazujesz znajomosc z dziewczyna ok, rozumie ze piszecie troche razem i w koncu decydujecie sie na spotkanie. DziewczynaJUZ na drugim spotkaniu informuje Cie laskawie, ze jest w zwiazku, ktory chce zakonczyc ale nie moze bo jest zalezna finansowo od faceta. Przepraszam ale w jaki sposob wyksztalcona pracujaca kobieta bez dzieci moze byc w takim stopniu zalezna od faceta , ze nie moze od niego odejsc? I co natychmiast szuka sobie drugiego sponsora, zanim skonczy z pierwszym? I to pozyczanie pieniedzy, opowiadanie, ze facet sie dowiedzial o Tobie, dopominanie sie o prezenty na urodziny. Zapytam Cie jeszcze raz po co Ci taka niunia?

Gość proowoekaccja
Jestes drosly facet i zabierasz sie za mlodsza dziewcznye, to czego sie spodziewasz:o?? wiadomo, ze to handel wymienny dupa za kase

Gość proowoekaccja
jak jestes po 40stce i chcesz mlodsza, to ja sponsoruj-dziwne, ze niby madry,a takich prostych prawd nie lapiesz

Gość wiercidełko
Czy to prowo czy nie to: Welcome to The Friend Zone, Mr. Emotional Tampon. Jak na taką różnicę wieku to za bardzo się wobec niej rozklejasz. Dużo młodsza kobieta spodziewa się, że mężczyzna będzie bardziej dojrzały emocjonalnie. Często z nią sypiasz? "Planowałem za rok ponieważ mieszkam za granica i tyle czasu mi potrzeby by budować związek i załatwić wszelkie formalności.a ona traktuje ten związek jakbyśmy byli już na scmierc i życie razem ciagle przypominając o tym ze obie Alek jej wspólne życie i to ze powiedziałem ze chciałbym miec z nią dziecko." Nawet nie jesteście razem tak na prawdę, a Ty jej o planach dot. potomstwa? Nie ma czegoś takiego jak ZNO (związek na odległość). "Wiesz może miała żal,bo mi kupiła prezent na moje urodziny i urodziny mojej córki, z kolei ja nie widzę potrzeby dawać prezentów komuś kogo ledwie znam, ale kocham" Gdyby jej uczucie było autentyczne nie miała by pretensji. "Powiedziałem jej ze ja kocham, ze chce z nią żyć, ale w tej chwili mam wątpliwości bowiem ciagle prosi mnie o pomoc i próbuje wpedzic w poczucie winy, ze ona dla mnie poświęciła swój związek zeby byc ze mna." Zakochana kobieta nie prosi swojego faceta o pożyczki. Wątpliwości są rozwiane, to nie miłość z jej strony. "Zastanawiam sie czy budowanie z taka osoba zycia ma sens. Zastanawiam sie nad tym." Nie ma sensu, w szczególności dla kobiety. Wokół Ciebie roznosi się swąd wielkiej niepewności i poczucia zagrożenia. Może była w Tobie zakochana, ale widząc jak miękniesz szybko przełączyła się w tryb czerpania korzyści - materialnych oraz emocjonalnych. Jeśli chcesz coś budować to buduj tam gdzie jesteś. Najpierw wróć do kraju, a potem poznaj kobietę, na miejscu, tam gdzie planujesz żyć.

Gość o jejku jej
To zdanie z poswieceniem swojego zwiazku dl aautora jest dobre. Teraz bede okrutna ale czyzby sponsor nr 1 byl biedniejszy od autora?

Gość Zakochanyjan43
Miesięcznie od swojego partnera dostaje 1000 euro na swoje wydatki, mieszkają w olbrzymim apartamencie. Widzimy sie raz w miesięcy. Ja do niej przylatuje. Powiedziałem jej otwarcie ze ja niemoge jej aż tyle dac, to powiedziała ze na pieniądzach jej niezalezy.

Gość zuiop+
[zgłoś do usunięcia] Zakochanyjan43 Witajcie. To nie jest prowokacja. Chodzi o to ze naprawdę zakochalismy sie w sobie. Powiedziałem jej ze ja kocham, -----------------------:D:D:D I TYLE W TEMACIE

Gość o jejku jej
raz w miesiacu to ile razy sie widzieliscie? I naprawde nie przeszkadza Ci to, ze niby jestescie razem, niby ona traktuje to jak zwiazek a dalej jest z tamtym dla 1000 euro na swoje wydatki?

Gość zuiop+
BEZNADZIEJNE PROWO I JESZCZE TE KONSERWACJE:D:D:D:D

Gość Zakochanyjan43
Ludzie to nie jest prowo. Pisze na tablecie, gdzie nieraz same słowa sie dokanczaja dlatego wyszły to konserwację. Dziś rano przeprosila mnie i powiedziała ze nie bedzie wiecej zadreczac problemami.

Gość Zakochanyjan43
Widzieliśmy sie 5 razy

Gość Zakochanyjan43
Widzieliśmy sie 5 razy

Gość Zakochanyjan43
5 razy

Gość ,tuzfdr
ile razy wyslales jej kase???

Gość hjzvuuuuuuu
i ile razy byl seks?

Gość zakochanyjan43
sex byl wiele razy mpodczas wszystkich spotkac oprocz 2 pierwszych. Pomogłe jej 1 raz a 2 razy odmowilem.

Gość hjzvuuuuuuu
czyli zaplaciles jej za 3 seks spotkania i pewnie bedzie dalej ciagnac kase, ten typ tak ma (szuka starszych zeby miec wygodne zycie)

Gość zakochanyjan43
powiedziała mi ze to wszystko z miłości.