Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Z okazji urodzin chrzestna życzyła mi ostatnio...

Polecane posty

Gość Wiedźma Hogata
E tam, sa jeszcze tacy, ktorzy maja mase zainetersowan, lubią swoja prace i nie nudzą się bez "ogona" przy boku. Kafe uczy nas jednak, ze wiekszość woli robić z siebie idiotow/ki i tkwić w parszywych ukladach, bo bycie samemu w pewnym wieku traktowane jest jak trąd.

Gość Wiedźma Hogata
Argen, tu nie chodzi o przemijanie czasu tylko o przyjemnosc jaka mozna czerpać z zycia- samemu. samorealizacje i swiadomość, że nie jest sie przez to przegrańcem.

Ja nie jestem takim całkowitym pustelnikiem i chciałbym mieć kobietę, ale faktycznie niewiele mi się podoba, a jak już, to mają męża np.

Gość Wiedźma Hogata
Looser, zakazany owoc lepiej smakuje:) mnie tez sie czesto podobają zonaci, ale poki co nie na tyle zeby byc ta "3"

Gość Wiedźma Hogata
Jesli rozwodki to chyba podobaja Ci sie starsze.. niewiele jest takich przed 30tka

Ale ona nie była rozwódką, przynajmniej powiedziała, że ma męża. Tyle że jej z facetem nigdy nie widziałem. Tak, starsze mi się często podobają. Nie przyglądałem się jakośbardzo, ale wydawało mi się, że chyba nie miała obrączki.

Niekoniecznie. ;) No ale sa inne, tez w innych czasach wychowane. Chcą szalec z nami, bo mlodo wyszly za mąż. ;)