Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmmartikaaa

ubranie do ginekologa

Polecane posty

Mam problem poniewaz mama wygania mnie do ginekologa i kaze mi ubrac spodnice i cienkie rajstopy poniewaz jak twierdzi jest to najlepsze ubranie do ginekologa

Gość Perw w przelocie XV
Cienkie rajstopy na taki mróz? Niech się mamuśka sama tak ubierze. :classic_cool:

Bez przesady nie jest tak zimno zreszta mama tez sie tak ubierze bo tez bedzie badana . Ale co myslicie o spodnicy i rajstopach do ginekologa

Gość Perw w przelocie XV
Ja zupełnie nie rozumiem takich dylematów. Cienkie rajstopy to prawie tak jakbyś miała gołe nogi, więc jest za zimno. :)

Gość Perw w przelocie XV
Chcesz się podobać ginekologowi? :classic_cool:

A ty jestes chlopakiem? Chce wygladac jak prawdziwa kobieta na tym bardzo kobiecym badaniu . Wiesz co on robi i gdzie dotyka ja tak nie do konca ale i tak mi serce wali jak mlot

A ty jak sie ubierasz mama przekonuje mnie ze spodnica najlepsza bo wystarczy ze obsune rajstopy przy biurku i jestem gotowa do badania

Gość zawsze chodzę do ginekologa
w spódnicy bo czuję się bardziej komfortowo. Ściągam rajstopy i bieliznę a spódnica zostaje. Jestem mniej skrępowana bo tylko podciągam ją do góry a jak przechodzę na dodatkowe badanie na inny fotel to nie jestem naga od pasa w dół tylko mam spódniczkę. Wydaje mi się że mama ma racje

Gość Perw w przelocie XV
" A ty jak sie ubierasz mama przekonuje mnie ze spodnica najlepsza bo wystarczy ze obsune rajstopy przy biurku i jestem gotowa do badania " :D:D:D:D:D Może ja nie rozumiem tego problemu, bo nie rozbieram się przy biurku. :D Chyba by mnie każdy lekarz wyśmiał jakbym przy biurku zaczęła striptiz. :classic_cool:

Gość Perw w przelocie XV
Straszny fotel? :D :D :D Jest też parawan, a czasami oddzielny pokój, w którym się przebierasz. Jak jest pokój to są też jednorazowe spódniczki z fizeliny (chyba). :classic_cool:🖐️ Mamusia niezbyt dokładnie Ci opowiedziała co i jak. 😴

No z mama malo rozmawialam bo mama caly czas pracuje bylam w tym gabinecie ze szkoly na bilansie ale nie bylotam parawanu musialam sie wtedy rozebrac do stanika i majtek

Gość Perw w przelocie XV
Z każdym postem autorki/autora nabieram przekonania, że to prowokacja. :D

Gość jak byłam mała i zaczeły
zawsze ubieram spódnice, bo nie zawsze sa te jednorazowe maciochy nie będę z gołym zadkiem paradować :D

Gość A jak ide do gina to zawsze
Zakładam tunikę coby gołym tyłkiem nie świecic kiedy się przemieszczam od samolotu do drzwi przymierzalni.

Jednak sa kobiety ktore wybieraja spodnice. A co zrobic z bielizna gdzie ja polozyc ? Do torebki ? Czy na tym krzesle zostawic?

Ja pie*dolę. gabinet ginekologia to nie jest rewia mody. Spodnie + tunika, dolną część garderoby ściągasz, zostawiasz w przebieralni i maszerujesz na "samolot".

Gość akukuruku
O rany... ależ problem. Ja idę w byle czym, w czym akurat mam ochotę wyjść, ważne, żeby być podmytym, a nie po całym dniu latania. I w gabinecie mojego gina też nie ma jakiś parawanów i osobnych pomieszczeń - jest właśnie tak: biurko, kawałek dalej ta leżanka, na którą zrzucam ciuchy, a po drugiej stronie "samolot"... Tak czy siak zobaczy co tam mam, więc jaki sens rozbierać się w ukryciu?? Żaden to stres... facet tyle golasów się w życiu naoglądał, że jedna goła dziewczyna więcej nie zrobi mu różnicy.

Gość gość
omg chcesz wygladac jak prawdziwa kobietana kobiecym badaniu? To nie rajstopy zaloz tylko ponczochy albo le[piej pas do ponczoch, do tego gorset czarny skorzany i jedziesz. A jak idziesz na badanie to cokolwiek, nie badz blondynka - to nie jest randka mimo ze sie rozbierasz, nie musisz mu sie podobac.