Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyjutfyurtu

Dowiedziałem się że moja dziewczyna

Polecane posty

Gość gyjutfyurtu

Jestem załamany ponieważ wczoraj dowiedziałem się że moja dziewczyna mimo młodego wieku ( 19 lat ) spała już z pięcioma kolesiami.Z jednej strony ją rozumiem bo dziewczyna pochodzi z patologicznej rodziny, ma zachwiania emocjonalne i ciężko w życiu w dodatku jest troszkę opóźniona w rozwoju i łatwo nią idzie manipulować ale z drugiej strony czuję się źle.Nie wiedziałem o tym bo mówiła mi że spała tylko z jednym facetem przede mną a jednego razu przyznała się że było ich dwóch.Ostatecznie wczoraj wyznała mi że bardzo mnie kocha i nie chce mnie oszukiwać ale było ich pięciu i bardzo żałuje tego że tak łatwo dawała sobą manipulować i wskakiwała do łóżka :( Płakała że nie chciała mi tego gadać bo za bardzo jej na mnie zależy widzi że się staram o nią i kocha mnie do tego nie chciała do tego nigdy wracać bo ja jej dałem lepsze życie a tamci kolesie ją tylko wykorzystywali a przy mnie w końcu czuje się bezpiecznie i kochana.Nie wiem co o tym myśleć z jednej strony ją rozumiem ale z drugiej czuję się źle bo znam z widzenia trzech kolesi z którymi spała i to są takie totalne buraki co ciągle piwsko walą i palą trawkę :( Mówi mi że się zabezpieczała ale szczerze w to wątpię.Ona płacze że była głupia a ja udaję że ją rozumiem.Nie wiem co dalej zrobić, nie radzę sobie.Ja wcześniej miałem jedną stałą partnerkę w życiu z którą spałem i byliśmy 6 lat ale się rozleciało.

Gość migusinska
omg, nie rozumiem. to jest jej przeszłość. dlaczego ma cie niby przepraszać, że spała z innymi? nie rozumiem... ja jestem w jej wieku i spałam z 4 (bylam z nimi w związkach rok, dwa lata i po kilka mcy). jestem też z normalnej rodziny. nie żaluje niczego, bo do każdego kolesia coś czułam. i nie mam zamiaru przepraszać nikogo za to. jesteś mega dziwny skoro chcesz ją 'sądzić' po tym co zrobiła. ważne jest chyba tu i teraz, a nie to że kochała się z kimś innym. wg mnie, nie kochasz jej.

Gość mamsajfi
Ja się autorowi nie dziwię, jestem dziewczyną i mam 24 lata.Kiedyś jak miałam 17-19 lat to dziewczyny nie chodziły z każdym do łóżka a dzisiaj wystarczy że powiesz małolacie że ją kochasz i od razu skoczy ci do rozporka.

Gość migusinska
no wiesz, jak dziewczyny nie mają mózgu i samoświadomości to wskakują. ja musze przyznać, ze dość wczesnie zaczęłam współzycie- 16 lat. ale nie wiem, wydaje mi sie ze jestem jakoś do przodu z tym wszystkim. moze dlatego, ze u mnie w domu temat seksu nie był tabu. myśle, że może u tej dziewczyny własnie był.. stąd ten zal za to co robila?