Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ojejuuu

Ekspres italico z Biedronki- ma ktoś?

Polecane posty

Gość gość
Jak na 149zł to spoko expres. Najlepsze że można też herbatke zrobić:D www.youtube.com/watch?v=0X02p4FtiNs

Gość evcia254996446
ja mam ekspres i spieniacz do mleka kawa latte wychodzi super polecam wszystkim kawoszom

Gość domka1983
Miałam już dwa ekspresy z Biedry. Pierwszy zepsuł się po niecałym roku używania. Wylatywała woda dołem, miałam problem z reklamacją, bo nie posiadałam oryginalnego opakowania, Pani w sklepie stwierdziła, że nie może mi przyjąc ekspresu bez kartonu w którym był zapakowany, że takie procedury weszły w styczniu i nie może. Do k **** nędzy, przecież ekspres kupowałam rok temu, skąd mogłam przewidziec, ze w styczniu będzie potrzebny??? Na rozpatrzenie reklamacji czekałam miesiąc, po czym dostałam zwrot pieniędzy i odrazu zakupiłam nastepny, bo zostało mi w domu dużo kapsułek. Używalam go dwa tygodnie i sytuacji powtórzyła się, woda zamiast do filiżanki leciała na blat. Nauczona poprzednim doświadczeniem reklamacji, spakowałam ekspres do kartonu i spowrotem do Biedry. Tym razem na rozpatrzenie reklamacji czekałam 2 miesiące, po czym oddali mi kasę. Oczywiście Pani kierownik w biedrze była zszokowana, że "jak to, dlaczego znów sie popsul, przecież nikt ich u nas jeszcze nie reklamował.." Co do smaku kawy, jest ok, tak jak w innych ekspresach na kapsułki a porównując z tchobo to różnicy nie ma żadnej.

Gość gość
Wyrzuccie te wszystkie expresy w czortu, najlepsza jest kawiarka firmy Bialetti, ze stali nierdzewnej, latte jest pyszna i na pewno zagosci w w aszym domu na dluzej. Wczesniej mialam De longhi Icona, po 3,5 roku szlag go trafil i przyzeklam sobie -zadnego expresu wiecej,od roku mam kawiarke,fakt ze mleko spieniam recznie spieniaczem ale ta kawa....mmmm warto, ale tylko Lavazza

Gość gość
Kupiłem ten ekspres jak tylko pojawił się w Biedronce, do dzisiaj mam już piąty. Wszystkie psuły się na gwarancji, tego piątego już nie odnosiłem tylko sam rozebrałem i okazało się, że ciśnienie powoduje zerwanie zatrzasków wężyka - zapiąłem paskiem i działa. Kawa jest bardzo dobra, a cena na dzisiaj bezkonkurencyjna.

Gość italicolubna
@gosc - czy możesz dać mi jakieś wskazówki odnośnie naprawy? :) u mnie sprawa wygląda tak, że ekspres "wypuszcza" wodę jeszcze przed dotarciem do kapsułki (finalnie spływa ona do pojemniczka pod kubkiem, jednak robi to bardzo wolno). Ekspres ma 2 lata i najzwyczajniej w swiecie nie chciałabym się go pozbywać (-pyszna kawaa!!). Byłabym mega wdzięczna!

Gość Marcinex
Niestety. Żeby mieć dobry ekspres i niezawodny, to trzeba zapłacić coś więcej, niż Biedronka czy Lidl mają do zaoferowania.. Ja dlatego też kupiłem ostatnio ekspres marki Krups na kapsułki i jestem mega zadowolony. Jakość, wykonanie, smak, wszystko mi pasuje. to mój pierwszy ekspres do kawy, ale mi pasuje. Wiele dobrego czytałem na temat tej marki i dlatego wybrałem właśnie ją. Dodatkowo ich strona jest bardzo pomocna i znajdziemy nawet dokładny opis jak odkamieniać ekspres do kawy. Ich faq jest całkiem pokaźny http://www.krups.com.pl/serwis/faq

Gość gość
Lepiej poczytajcie w necie artykuly o tym ekspresie :-) Pewnego mezczyzne praktycznie nowe urzadzenie porazilo pradem. Na oslode dostal liscik z przeprosinami i winko za 20 zlotych :-)