Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odnośie dziwnych

odnośnie:"nielubieuk"

Polecane posty

Gość odnośie dziwnych

Czy ten Pan ma szczęśliwe życie osobiste? Czy ktoś wie coś na ten temat? :D

Gość przyczyna jest w Tobie autorze
to podobno ta beatka s-k swoja drogą--beznadziejne,puste dziewuszysko.

Gość kredka bambino
ten "pan" nie ma zycia osobistego

Gość ale zwraca wasza uwage
czyli cel osiaga

kazdy ma jakies tam zycie osobiste tylko ze ten koles (bo na beatke to mi nie wygalda, sorry..) jest niezle sfrustrowany i do teraz nie potrafi sobie poradzic z porazka... albo wlasnie w taki sposob radzi sobie z porazka.. piszac tu w kolko o niej :)

Gość kiuytrdesa
trzeba miec cos z gareczkiem zeby tu ciagle siedziec i tematy wymyslac. Frustrat, ktoremu znowu w zyciu nie wyszlo.

Gość Do si xa
Si xa to jest Beatka s-k. Wszystkie info zgadzają sie z tym co pisze pod niskiem Nielubieuk. Beatka s-k tez mieszkała w Leeds, tez w biednej dzielnicy, tez jej nie wyszło i wróciła do Polski. Kiedyś na dziale ogólnym Beatka s-k pisała ze swojego nicku o Anglii, wyzywała ludzi tam mieszkających, chwalila Ukrainę i pisała ze Ukraina bogatsza od UK. Dokładnie taki sam styl pisania, te same brednie co Nielubieuk. Nie mam wątpliwości ze to ona ukrywa sie pod nickiem "Nielubieuk", "Betinka80" i "Popieram Nielubieuk w 100%". To osoba o wielu osobowosciach.

A ja myślę że nie ma się z nim co kłócić. Każdy ma swoje życie. Ci którzy mu zaprzeczają są w większości Polaków którym się powiodło w UK. Tak, nie ma sie co oszukiwać. Coraz więcej Polaków na dobrych stanowiskach, w restauracjach kelnerki to jakies niedobitki lub swiezaki. Na zmywaku też. A inne nacje ciągle tam siedzą (patrz: dziecinni włosi po 30tce). Taka prawda. Każdy widzi po swoich doświadczeniach. Nie mamy się czego wstydzic. A "nielubieuk" niewyszlo bo miał mała siłę przebicia.

Gość kredka bambino
a nowy nick nielubieuk to Betinka30 :D