Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A taka jedna....

Uwielbiam być kurą domową i slow life...

Polecane posty

Gość nie rozumiemmmmmmmm
a co on w tej pracy robi- spi? Bo moj maz pracuje na dosc odpowiedzialnym stranowisku. Moja praca to dom, popoludniami WSPOLNIE zajmujemy sie dziecmi lub dzielimy sie opieka nad nimi by miec czas dla siebie , na wyjscie na basen, silownie czy z kolezankami lub maz z kumplami

Gość gość
Nie wierze że bizneswoman z aspiracjami odnajduje się w byciu kurą domową,autorko masz bujną wyobraźnie,nie mac nic nudniejszego niz zajmowanie sie domem,a jak się ma duzy dom to w ogóle jest masa roboty chyba ze lubisz siedzieć w syfie,bajki piszesz kobiety takiej jak ty niby która jestes nie bedzie bawic stanie przy garach i latanie z mopem

Gość gość
A taka jedna.... sluchaj kobieto, to ze masz apartament, drogie ciuchy i merca w garazu wcale nie oznacza, ze jestes lepsza czy szczesliwsza :) wezzlas tu na forum nie po to zeby sie pochwalic, ze mozesz sobie pozwolic na siedzenie w domu, ale po to by zarysowac nam poziom twojego zycia. Mamy zazdroscic? Ty masz poczuc sie przez to lepiej? A czuj sie... ale tylko przez chwile bo wcale bys tu nam noe opisywala twojego rozowego high life gdyby bylo takie rozowe.... ludzie gdy sa szczesliwi to z tego szczescia korzystaja, a nie wchodza na fora zeby o tym powiadomic wszystkich internautow.

Gość dead brain amfa 666
Jestem podstarzałym domatorem! Dyskoteka i piwo tylko w wakacje! Lasek młodych i samych pełno wtedy! Same podrywają i uwodzą by o nich pamiętać!

Gość gość
Beth dziewczyno, ja do Twojego modelu nie mam nic. Zupełnie NIC. Nie kwestionuję Twojego związku z dziećmi, natomiast twierdzenie "myśle ze gdybym pracowała zawodowo dzieci nie miały by dobrego kontaktu ani z ojcem ani ze mną" jest tak absurdalne, że aż zęby bolą.

Gość gość
Zostawiłam mieszkanie w mieście, drugie kupiłam, a sama wyprowadziłam się do małego miasteczka , bo poznałam Męża, On w dużym mieście nie widział siebie.Mam dwoje dzieci, 4 psy, 3 koty, kury, żyję normalnie jak na wsi.Mieszkanie wynajmuję i mam komfort psychiczny, w sumie mam więcej kasy z tego najmu niż zarabia mój Mąż:) Jestem kurą wiejską, bo nawet nie domową i super.Wiem,że coś tutaj rozkręcę, bo jednak nie potrafię tylko delektować się wolnością, Dzieci podrosną, pójdą do szkoły, a ja zawojuję gminę:) Mam cały czas zarejestrowaną działaność, bo płacę ZUS, ubezpieczenie muszę mieć, potem pomyśłe jak to rozegrać. Fajne jest takie sielankowe życie.