Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepocieszonyy

znwou usłyszałem dziś NIE

Polecane posty

Gość niepocieszonyy

...i kogo dziwi to ze faceci mają kochanki? ze zdradzają jak w domu tylko ból głowy. Chyba juz czas i na mnie

Gość niepocieszonyy
własnie, zdany jestem na łaske bądz nie łaske, bedzie humor dobry to cos bedzie, nie ma nastroju to zapomnij, jestes facetem to sie staraj.....tyle seksu na wyciagniecie reki chodzi po ulucach a ja mam sie starać, i co jeszcze?

Gość zwiazkowiec
mozna temu zaradzic tylko trzeba byc bardzo silnym psychicznie. kopiuj wszystkie te rzeczy ktore ciebie draznia u niej.... spraw by miala ochote na seks a potem jej odmow... powiedz ze tracisz ochote na seks a przypadkiem zostaw na widoku jakies sprosne rzeczy... ostentacyjnie ogladaj sie za innymi, wzbudz w niej zazdrosc. oczywiscie moze to wszystko przyniesc odwrotny skutek.... z reszta mam ppdobny problem

Gość niepocieszonyy
zadzwonię do mamy, ona mnie zawsze pocieszy

Gość niepocieszonyy
Jest to jakis sposob, mam tez swoją metodę, moze ktos skorzysta. Przez jakis czas kompletnie nie intersowałem sie seksem to bylo jakies 4 miesiace, zero inicjatywy zero rozmow, zero zalotów chce seksu to owszem ma ale dopiero na wyraźny sygnał. Po trzech miesiach zauwazyla ze juz nie latam za nią, potem zaczela sie starac a teraz? znow mam to samo, czyli trzeba powtorzyc terpaie

Gość zwiazkowiec
jesli po tygodniu abstynencji od jakiejkolwiek formy seksu nie myslalbym o nim non stop to zaczalbym sie martwic, ale 4 miesiace? zazdrosc jest lekiem na wszystko..... i trzeba byc twardym

Gość nick bez nicka
ech chlopcy z mojego doswiadczenia czyli kobiety, jest tak ze macie rozne temperamenty,dochodzi do tego stres,dzieci ,gary itd, i tak na prawde odechciewa sie seksu ,

Gość Długonosa Ania
" ...i kogo dziwi to ze faceci mają kochanki?" No właśnie dziwi mnie dlaczego faceci zdradzają zamiast kopnąć w dupę? Zdradzanie jest nieefektywne, bo jakby kobiety wiedziały, że jak nie będą chętne to nie ma związku, to by inaczej się zachowywały.

Gość zwiazkowiec
każdy powd jest dobry... najlepiej zaslaniac sie garami ktore zazwyczaj sa brudne albo obiadem ktorego nie ma

Gość nick bez nicka
zwiazkowiec hehehe to wez te gary umyj i zrob obiad, czekacie tylko na gotowe,

Gość zwiazkowiec
jak ktos jest zdrowy.... to nawet po 14 godzinnym dniu pracy i trzepaniu dywanu zaraz po nim bedzie mial ochote na bzykanko... zmeczenie mojej nigdy nie przeszkadza w zakupach... a idac tym tokiem rozumowania powinno

Po chuj się żeniłeś? ­ Facet ma dobrze póki nie łączą go z kobietą żadne formalne więzy. A kiedy już łączą baba pokazuje swoje prawdziwe najczęściej mocno nieciekawe, ja. ­