Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalalalalalala

Czy taki związek ma sens? pomocy

Polecane posty

Od kilku miesiecy znam pewnego faceta, jest naprawdę fajny, dobry, porządny, zrobiłby dla mnie wszystko, traktuje mnie jak księżniczkę, wiem że w związku byłby dla mnie cudownym i kochającym partnerem. Narazie jest tylko moim znajomym, jednak ja wiem że on chciałby czegoś wiecej. Ja z jednej strony też, bo naprawdę go lubię bardzo, lubię spędzać z nim czas i wiem, ze dobrze by mi z nim było.. Jednak oczywiscie jest pewne ale, w koncu zycie to nie bajka. On w ogole nie pociąga mnei fizycznie. Nie żeby byl brzydki czy coś. Po prostu nie pociąga mnie, nie ma tej iskry, przynajmniej z mojej strony. Nie potrafie wyobrazić sobie seksu z nim. Czy pożądanie może przyjść z czasem? Do tej pory spotykaliśmy się tylko w większym gronie, nigdy sam na sam. Czy jest możliwość że gdybym zaczęła się z nim spotykać, narazie niezobowiązująco, to czy z czasem poczuję tę chemię? Czy są tu kobiety, które spotykały się z facetem, ktory je nie pociągał, ale później z czasem pożądanie samo przyszło? Czy taki zwiazek ma sens, czy nie ma bo prędzej czy później się rozleci z mojej winy? Prosze o poważne odpowiedzi

Gość trytka
nic z tego nie będzie

Gość jolka777
za dużo myślisz co ma być to będzie

Z drugiej strony jak go widzę to mam motyle w brzuchu :) to dziwne bardzo, ale tak naprawde jest :) daltego sie zaczelam zastanawiac nad związkiem...

Gość dgfdsssssssdhd
ja mialam tak samo...z czasem moj facet(malo urodziwy wtedy) zaczal na mnie dzialac.