Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żak wielogarb

zakochanie

Polecane posty

Gość żak wielogarb

Hej mam taki kłopot,bo ja jestem facet tyle że na luzie i poznałem przez internet ładną dziewczynę która ma 19 lat,a ja 37 hehe.I ona przyjechała do mnie i pobyła ze mną,a teraz pojechała do siebie i unika ze mną rozmów jak by jej się coś stało i tak dziwnie odpowiada na moje pytania.Wcześniej pisaliśmy i było ok.Co to może oznaczać,bo nie wiem i pytam raczej kobitki,dodam ,że przystojny jestem,może to coś odgrywa,ale nie wiem

Gość uzgefiugzefgsbkf
moze jej sie nie podobasz, na spotkaniu po prostu poczula ze to nie to, a nie za stary jestes?

Gość sernik
jestes za stary. to pewnie powod, ze sie nie odzywa;]

Gość jolka777
pedofil za dzieci się bierze

Gość katarzynakasiaaaaaaaa12
a dlugo ze soba pobyliscie?? czy tylko krotkie spotkanie?

Gość żak wielogarb
Jak cholera za stary jak ja jej mówilem wczesniej ,ona mnie widziała na zdjęciach i wiedziała ile mam lat

Gość sernik
widocznie zdaje sobie teraz sprawe z tego, ze jestes dla niej za stary! nie badz zbok szukaj kogos w swoim wieku, a mlodej daj sie wyszalec

Gość żak wielogarb
Nic nie było między nami,odwiedziny tylko a wczesniej zajeb iscie gadalismy i jaki pedofil są takie zewiązki przecież nawet

Gość jolka777
czy jesteś pewien że dziewucha nie szukała sponsora? może chciała kase a ty jej nie dałeś albo biedny jesteś albo cham z ciebie albo pasztet

Gość żak wielogarb
A bywa też tak ,że młode się podkochują w starszych .Pytam kobity?

a moze jestes zbyt niski czego na zdjeciach nie widziala, moze pochodzicie z innych swiatow (xze sie tak wyraze) moze sposob rozmowy na zywo jej sie nie podobal, moze zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazala i poprostu doznala jakiegos lekkiego szoku, moze jej przejdzie i jeszcze sie odezwie:) tez kiedys umowilam sie z facetem z netaniby wygladal jak na zdjeciu ale jednak byl inny niz sobie wyobrazalam

Gość żak wielogarb
Wysoki ,przystojny jestem a sponsora nie szukała ,ale miała chęć na spida i była dziewicą wczesniej z naczy przede mną i po mnie.Lekkiego szoku dostała może bo sie za bardzo napierdoliłem

a moze zaluje teraz tego co zrobila?? ja osobiscie nie lubie jak facet pije i jedzie od niego woda

Gość jolka777
jesteś nienormalny :O dziadek nie masz już 20 lat

Gość żak wielogarb
Ale mieszkamy w innych miastach,mogła by pisać przecie jak wcześniej.Coś się stało nie wiem co ,nie chce mi powiedzieć

Gość żak wielogarb
Jaki kurwa dziadek,ja przegonie małolatów w fazach i czuje sie na 20 i to sie liczy,nie wazny wiek tylko mlody umysl

napewno nie takiego sobie ciebie wyobrazala i chce zerwac znajomosc. Moze jednak nie jestes az tak przystojny jak mowisz

Gość żak wielogarb
A MI sie wydaje że się zabujała,a co wy panie nie kochałyscie sie w starszych a teraz pierdolita kocopoły

Gość jolka777
"nie wazny wiek tylko mlody umysl" ale ty nie masz młodego umysłu tylko jesteś pokitrany jak gimbaza :O

Gość żak wielogarb
I jej cięzko jest bo uczuciowa jest no i mi tez słaBO KURWA Z TEGO POWODU

Gość żak wielogarb
nO TROCHE WYFAZOWALEM W ZYCIU ALE WIEM WIECEJ O CIEBIE W TEMATACH ROZNYCH

Gość jolka777
kobiety nie chcą dzieciaków umysłowych tylko statecznych mężczyzn którzy się nimi zaopiekują kobiety szukają stabilności i bezpieczeństwa w partnerze dlatego zazwyczaj wolą starszych a ty niedojrzały jesteś

Gość żak wielogarb
a ONA TEZ FAZA I PROCHY WIEC NIE SWIETA ZAKOCHALA SIE MOZE ALE TO WYBADAM CHODZI MI O OBJAWY ZAKOCHANIA KOBIT?

ja osobiscie bym sie z toba nie umowila bo glupio piszesz i inteligencja nie powalasz moj drogi

Gość żak wielogarb
jOLKA ONA SZUKALA ALE AMFETAMINY WIEC RACZEJ NIE SZUKALA NIC INNEGO,ALE NI WIEM CZEMU SIE NIE ODZYWA.

Gość żak wielogarb
wLASNIE JOLKA NIE CHCE ZERWAC ZNAJOMOSCI BO ZAPYTALEM CZY USUNOC Z FEJSBUKA A ONA ZE NIE CO TY ALE MALO GADA COS NIE TAK JEST

Gość żak wielogarb
kATARZYNKO BO SZYBKO PISZE A JA PISZE TAKZE NA FORACH OKULTYSTYCZNYCH WIEC DOSYC POPRAWNIE UJMUJE WYRAZY