Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yyogi

Roznica wieku ;/

Polecane posty

Gość Yyogi

Poznalam chlopaka ktory bardzo mi sie podoba, wszystko jest okay, ale jest jeden problem mam 18 lat a on 16. Spotkalismy sie kilka razy, gdy jestesmy sami jest dobrze, ale przy kolegach strasznie sie zgrywa. Jak myslicie czy naprawde mu sie podobam czy chce tylko pochwalic sie starsza laska przed kumplami ?? Dodam, ze jestem bardzo ladna i zgrabna. Nie wiem co mam o tym wszystkim myslec, a zaczyna mi na nim zalezec.;/

Gość Yyogi
Zdaje sobie sprawe z tego, ze mlody chlopak mysli o seksie bardzo czesto, ale moze zalezy mu na czyms wiecej ... ? Stara sie, wiedze to, ale mam coraz wiekszy metlik w glowie.

Gość fgffvghhhhvjfgfufhjhkljkjk;
daj mu a nie pier.dol

Gość kaSsssAndra
Ojojoj ja nie wiem czego ty chcesz od takiego dziecka?!

Gość Yyogi
Ale tu nie chodzi o seks, bo to moze poczekac tzn nie chodzi o to jaki jest lub bedzie w lozku.

Gość mistermin
dziewucho powiedziec ze 16 letni chlopak ktory ma fajna starsza laske bedzie chcial czekac to jak powoiedziec ze niemowle poczeka na jedzenie obudz sie

Gość Yyogi
No, ale przeciez to niemozliwe, ze mlodemu chlopakowi nie moze zalezec. Czyz nie?

Gość nightinwind
zgrywa się. taki wiek:) przecięż nie może przy kumplach wyjśc na pantoflarza:) i to, że laska jest ważniejsza od kumpli.

Gość mistermin
zalezy mu na zaciagnieciu do pokoju ogladac znaczki:P pozniej do wyra i pobawic sie przez 5 minut bo wiecej nie da rady:D nie zebym wiedzial z doswiadzcenia:D

Gość Yyogi
Nightinwind a jak Ty uwazasz? Czy chodzi mu tylko o seks?

Gość nightinwind
Pewnie, że może zależec. Ja mojego pierwszego faceta poznałam gdy miałam 15, a on 16. Bylismy ze soba 4,5 roku. Pewnie bardziej się zgrywa i mu to pewnie imponuje bo ma dziewczynę, która jest starsza, no i pełnoletnia:)

Gość nightinwind
Wiesz... nie znam Waszych relacji, jak długo się spotykacie i w jaki sposób dokładnie się zgrywa.

Gość Yyogi
Moze wytlumacze od razu, ze mieszkam w UK. Moj ojciec jest angielskiego pochodzeia, ale wyjechali z mama do Polski. Kilka lat temu wrocilismy i mieszkam tu. On jest anglikiem, a oni maja troche inny sposob bycia ... Nie spotykamy sie dlugo, znam go ponad miesiac. Wychodzimy razem do kina, parku cos zjesc, bo jego nigdzie indziej nie wpuszcza. Zgrywa sie idac z kolegami i krzyczac jestes goraca. Troche mnie to wkurza, bo jak jestesmy sami, to jest inny.

Gość Ellieee
Hmmm wez go moze byc 'ciekawie i odkrywczo' :D nie pogardzilabym takim mlodym :D

Gość mistermin
wez na raz

Gość Yyogi
Ale ja nie chce na raz. :D Naprawde mi sie podoba. Jest sliczny, ale no wlasnie sliczny, a nie przystojny...

Gość nightinwind
Zgrywa się:) Możesz mu powiedziec, że Cię to wkurza. Jak miło spędzacie razem czas to spotykajcie sie dalej, zobaczysz jak się rozwinie sytuacja, myślę, że jak go bardziej poznasz to sama wyczujesz jego intencje.

Gość Yyogi
Chyba masz racje. Dzieki.:*

Gość czicz
Jakie intencje moze miec chlopiec w wieku 16lat? Na pewno dazy do trwalego zwiazku do grobowej deski, opartego na milosci, wiernosci, szacunku i wzajemnym zrozumieniu :D Przeciez dopiero niedawno, o ile!, rzucil mu sie pierwsz was. Pod wzgledem dojrzalosci psychicznej to totalne dziecko i nie ma co zaprzeczac- taka biologia.

Gość dnc smnc
młodszy chłpak dla obiety jest dobry tylo dla odskoczni i wyczyszczenia komina jego wyciorem i to jeszcze musi taki to umiec , szczesliwa bedziesz tylko z znacznie starszym od siebie mezczyzną i to duzo starszym tak do max 20 lat